Dental Fopspeen 3m+ Elodie Details Roze

Koop deze fopspeen nu online bij Jill xox! Dental fopspeen Poeder Roze met Grafisch printje is afkomstig uit de Powder Pink collectie van Elodie Details. Deze prachtige design fopspeen in Poeder Roze met witte dots op het fopspeenschild en in het midden een wit grafisch printje. Fopspeen roze is geschikt voor baby's vanaf 3 maanden. Prachtige fopspeen voor je eigen babyuitzet of juist om cadeau te geven!

Fopspeen Poeder Roze is voorzien van een silicone dental zuiggedeelte. Een fopspeen met een dental zuiggedeelte staat erom bekend dat het bollere gedeelte aansluit op het gehemelte wat bijdraagt aan een goede ontwikkeling van tong- en kaakspieren. Hierdoor wordt er minimale druk uitgeoefend op onder andere de kaakspieren van je kind.

De ventilatiegaten in het fopspeenschild zorgen ervoor dat een teveel aan speeksel kan afvloeien. Dit voorkomt vervelende huidirritatie rondom de mond van je kindje.

Bijzondere kenmerken fopspeen Fopspeen Elodie Details Poeder Roze zijn:

- strikvormig fopspeenschild met ventillatiegaten;
- Poeder Roze fopspeenschild met witte dots en in het midden een wit grafisch printje;
- silicone dental/ voorgevormde/ anatomisch zuiggedeelte;
- stimuleert een goede ontwikkeling van kaken, gehemelte ed;
- BPA vrij;
- voldoet aan de Europese norm voor fopspenen (EN-1400);

Shoptip
Je hoeft niet te kunnen praten om jezelf te uiten! In de prachtige collectie van Elodie Details vind je altijd wel een fopspeen passend bij jouw stijl en persoonlijkheid. Speels, onverwacht of gewoon mooi. Bij Elodie Details vind je zeker een passende fopspeen voor jouw kind! Wanneer je jouw Elodie Details fopspeen gevonden hebt shop je er het beste direct een fopspeen bewaardoos bij waarin je jouw baby’s fopspeen veilige en hygienisch kan vervoeren. En om je kindjes outfit helemaal af te stijlen shop je het bijpassende speenkoord er het beste direct bij.

Tik als zoekopdracht roze en je vindt binnen de site van Jill xox direct alle andere roze artikelen.

LET OP: door de wijze waarop dit artikel door de leverancier verpakt is, kunnen wij dit niet als brievenbuspost verzenden. Pakketzending bedraagt Euro 4.95. Shop meteen een fopspeen bewaardoos mee of meerdere fopspenen of nog wat anders leuks dan heb je de verzendkosten weer terugverdiend.

 

Dental Fopspeen 3m+ Elodie Details Roze

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22

Tags: fopspeen, dental, silicone, anatomisch, voorgevormd, roze