Fopspeen bewaardoosje Suavinex Roze Rose et Bleu

Een fopspeen doosje voor het eenvoudig opbergen van je baby's fopspeen is onmisbaar in je babyuitzet! Dit stijlvolle fopspeen bewaardoosje is afkomstig uit de Rose et Bleu collectie van Suavinex.

Wanneer een fopspeen bewaardoosje?
Veel baby's hebben behoefte om op iets te zuigen waardoor je als ouder al snel bij een fopspeen uitkomt. Uiteraard is het niet de bedoeling dat je baby de hele dag een fopspeen in zijn mond heeft. Op die momenten dat je kindje slaapt, eet, drinkt of om een andere reden even geen speen in zijn mond hoeft berg je de speen voor je baby eenvoudig op in een fopspeen bewaardoosje. 

Waarom een fopspeen bewaardoosje?
Uiteraard kan je jouw baby's fopspeen bewaren in je tas, op tafel waar het dan ook uitkomt. Maar is dit ook hygiënisch? Denk aan vliegen die op je baby's speentje kunnen landen. Maar wat denk je van de stof en andere rommel die je vaak in je handtas of broekzak hebt. Redenen genoeg dus om je baby's fopspeen hygiënisch en schoon op te bergen in een daarvoor bestemd fopspeen bewaardoosje.

Fopspeen bewaardoosje Rose et Bleu
Het fopspeen bewaardoosje uit de rose et bleu collectie is gemaakt van bpa-vrij materiaal. Het is vierkant doosje met afgeronde hoeken en een flexibele haak waardoor je het doosje eenvoudig aan de kinderwagen, buggy of aan je tas kunt hangen. Zo heb je op ieder moment eenvoudig toegang tot de fopspeen van je kindje.

Fopspeen bewaardoosje Suavinex Roze Rose et Bleu

  • €8,95
  • Excl. BTW: €7,40

Tags: speen, opbergen, op reis, onderweg, wit, bewaardoosje voor speen