Anatomische Fopspeen 3m+ Elodie Details Geel

Anatomisch voorgevormde fopspeen Geel met Leeuw afbeelding is afkomstig uit de Sweet Honey collectie van Elodie Details. Deze prachtige design fopspeen in okergeel met in het midden het gezicht van leeuw Harry is geschikt voor baby's vanaf 3 maanden. Deze prachtige anatomische fopspeen koop je eenvoudig online voor je eigen babyuitzet of juist om cadeau te geven! 
Fopspeen Sweet Honey Harry is voorzien van een silicone dental zuiggedeelte, ook wel bekend als een anatomisch voorgevormd zuiggedeelte. Een fopspeen met een anatomisch zuiggedeelte staat erom bekend dat het bollere gedeelte aansluit op het gehemelte wat bijdraagt aan een goede ontwikkeling van tong- en kaakspieren. Hierdoor wordt er minimale druk uitgeoefend op onder andere de kaakspieren van je kind. De ventilatiegaten in het fopspeenschild zorgen ervoor dat een teveel aan speeksel kan afvloeien. Dit voorkomt vervelende huidirritatie rondom de mond van je kindje.

Bijzondere kenmerken van anatomische fopspeen Elodie Details Geel Sweet Honey Harry zijn:

- strikvormig fopspeenschild met ventillatiegaten;
- geel fopspeenschild met in het midden het gezicht van leeuw Harry;
- silicone dental/ voorgevormde/ anatomisch zuiggedeelte;
- stimuleert een goede ontwikkeling van kaken, gehemelte ed;
- BPA vrij;
- voldoet aan de Europese norm voor fopspenen (EN-1400);

Shoptip
Je hoeft niet te kunnen praten om jezelf te uiten! In de prachtige collectie van Elodie Details vind je altijd wel een fopspeen passend bij jouw stijl en persoonlijkheid. Speels, onverwacht of gewoon mooi. Bij Elodie Details vind je zeker een passende fopspeen voor jouw kind! Wanneer je jouw Elodie Details fopspeen gevonden hebt shop je er het beste direct een fopspeen bewaardoos bij waarin je jouw baby’s fopspeen veilige en hygienisch kan vervoeren. En om je kindjes outfit helemaal af te stijlen shop je het bijpassende speenkoord er het beste direct bij.

Tik als zoekopdracht Honey en je vindt binnen de site van Jill xox direct alle andere Sweet Honey artikelen.

LET OP: door de wijze waarop dit artikel verpakt is, kunnen wij dit niet als brievenbuspost verzenden. Pakketzending bedraagt Euro 4.95. Shop meteen een fopspeen bewaardoos mee of meerdere fopspenen of nog wat anders leuks dan heb je de verzendkosten weer terugverdiend.

Zuiggedeelte
DentalDeze fopspeen heeft een voorgevormd zuiggedeelte.

Anatomische Fopspeen 3m+ Elodie Details Geel

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22

Tags: fopspeen, dental, silicone, anatomisch, voorgevormd, geel, leeuw