Anatomische Fopspeen 3m+ Elodie Details Geel

Anatomisch voorgevormde fopspeen Geel met Leeuw is afkomstig uit de Sweet Honey collectie van Elodie Details. Deze design fopspeen in okergeel is geschikt voor baby's vanaf 3 maanden. Koop deze anatomische fopspeen eenvoudig online voor je eigen baby uitzetlijst. Ook leuk als kraamcadeau! 

Fopspeen Sweet Honey Harry is voorzien van een anatomische zuiggedeelte, ook wel dental genoemd. Een anatomisch zuiggedeelte staat erom bekend dat het bolle gedeelte aansluit op het gehemelte.  Hierdoor wordt er minimale druk uitgeoefend op onder andere de kaakspieren van je kind. Dit draag bij aan een goede ontwikkeling van tong- en kaakspieren. De ventilatiegaten in het fopspeen schild zorgen ervoor dat een teveel aan speeksel kan afvloeien waardoor huidirritatie wordt voorkomen. 

Bijzondere kenmerken van anatomische fopspeen Elodie Details Geel Sweet Honey Harry zijn:

- strikvormig fopspeenschild met ventilatiegaten;
- geel fopspeen schild met in het midden het gezicht van leeuw Harry;
- silicone dental/ voorgevormde/ anatomisch zuiggedeelte;
- stimuleert een goede ontwikkeling van kaken, gehemelte ed;
- BPA vrij;
- voldoet aan de Europese norm voor fopspenen (EN-1400);

Shoptip
Je hoeft niet te kunnen praten om jezelf te uiten! In de prachtige collectie van Elodie Details vind je altijd wel een fopspeen passend bij jouw stijl en persoonlijkheid. Speels, onverwacht of gewoon mooi. Bij Elodie Details vind je zeker een passende fopspeen voor jouw kind! Wanneer je jouw Elodie Details fopspeen gevonden hebt shop je er het beste direct een fopspeen bewaardoos bij waarin je jouw baby’s fopspeen veilige en hygienisch kan vervoeren. En om je kindjes outfit helemaal af te stijlen shop je het bijpassende speenkoord er het beste direct bij.

Tik als zoekopdracht Honey en je vindt binnen de site van Jill xox direct alle andere Sweet Honey artikelen. 

Zuiggedeelte
DentalDeze fopspeen heeft een voorgevormd zuiggedeelte.

Anatomische Fopspeen 3m+ Elodie Details Geel

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22

Tags: fopspeen, dental, silicone, anatomisch, voorgevormd, geel, leeuw