Anatomische Fopspeen 3m+ Elodie Details Blauw

Dental voorgevormde anatomische fopspeen Petrol Blauw met Grafisch printje is afkomstig uit de Pretty Petrol collectie van Elodie Details. Deze prachtige design fopspeen in Petrol Blauw met in het midden een wit grafisch printje. Fopspeen blauw is geschikt voor baby's vanaf drie maanden. Prachtige fopspeen voor je eigen babyuitzet of juist om cadeau te geven!

Fopspeen Pretty Petrol is voorzien van een silicone dental zuiggedeelte. Een dental zuiggedeelte wordt ook een anatomisch zuiggedeelte genoemd en staat erom bekend dat het bollere gedeelte aansluit op het gehemelte wat bijdraagt aan een goede ontwikkeling van tong- en kaakspieren. Hierdoor wordt er minimale druk uitgeoefend op onder andere de kaakspieren van je kind. De ventilatiegaten in het fopspeenschild zorgen ervoor dat een teveel aan speeksel kan afvloeien. Dit voorkomt vervelende huidirritatie rondom de mond van je kindje.

Bijzondere kenmerken fopspeen anatomische fopspeen Elodie Details Petrol Blauw zijn:

- strikvormig fopspeenschild met ventillatiegaten;
- Petrol Blauw fopspeenschild met in het midden een wit grafisch printje;
- silicone dental/ voorgevormde/ anatomisch zuiggedeelte;
- stimuleert een goede ontwikkeling van kaken, gehemelte ed;
- BPA vrij;
- voldoet aan de Europese norm voor fopspenen (EN-1400);

Shoptip
Je hoeft niet te kunnen praten om jezelf te uiten! In de prachtige collectie van Elodie Details vind je altijd wel een fopspeen passend bij jouw stijl en persoonlijkheid. Speels, onverwacht of gewoon mooi. Bij Elodie Details vind je zeker een passende fopspeen voor jouw kind! Wanneer je jouw Elodie Details fopspeen gevonden hebt shop je er het beste direct een fopspeen bewaardoos bij waarin je jouw baby’s fopspeen veilige en hygienisch kan vervoeren. En om je kindjes outfit helemaal af te stijlen shop je het bijpassende speenkoord er het beste direct bij.

Tik als zoekopdracht petrol en je vindt binnen de site van Jill xox direct alle andere Pretty Petrol artikelen.

Zuiggedeelte
DentalDeze fopspeen heeft een voorgevormd zuiggedeelte.

Anatomische Fopspeen 3m+ Elodie Details Blauw

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22

Tags: fopspeen, dental, silicone, anatomisch, voorgevormd. blauw