Fopspeen 0-6 Suavinex Vleugel Wit

De witte fopspeen 6+ Dental Vleugel met silicone vleugels is de eerste fopspeen van Suavinex die door tandartsen is ontwikkeld. De focus ligt bij deze stylishe witte 6+ speen door zijn orthodontische achtergrond met name op een correcte ontwikkeling van kaken en tandjes.

Deze hippe dental fopspeen in sober wit van Suavinex is op basis van de allerlaatste orthodontische ontwikkelingen samengesteld door tandartsen en geschikt voor baby's vanaf 6 maanden. Hierdoor is er nog meer aandacht besteedt aan de vorm van de fopspeen. Zo is deze fopspeen voorzien van zogenaamde silicone vleugels, ribbeltjes onder het speengedeelte, is de fopspeen extra plat en heeft de speen een hoek van 15 graden.

Fopspeen met vleugels
Dankzij de silicone vleugels op de fopspeen is er minder druk op kaken en tandjes doordat de druk, die tijdens het zuigen ontstaat, gelijkmatiger is verdeeld.

Fopspeen met ribbeltjes en hoek van 15 graden
De fopspeen 6+ Dental Vleugel Wit heeft tevens als extra een hoek van 15 graden. Hierdoor heeft de tong in ruststand, dus wanneer je kindje niet zuigt, een meer natuurlijke positie. Ook de ribbeltjes onder de fopspeen, die doen denken aan de ribbeltjes op het gehemelte, ‘duwen’ de tong als het ware in een natuurlijkere positie. 

Ultra platte fopspeen
Ook is deze dental fopspeen in wit met vleugels de eerste fopspeen uit de zogenoemde ‘Dental’ serie de platste fopspeen die Suavinex tot nu toe heeft ontwikkeld. De extra platte fopspeen vergroot het zuiggenot van je baby doordat de fopspeen met zijn platte ronde vorm meer lijkt op de moedertepel tijdens borstvoeding. Hierdoor voelt deze 6+ fopspeen heel natuurlijk voor je kindje.  

Hip, zijdeglans en ringloos
De fopspeen met vleugels heeft een leuk hip design fopspeenschild gekregen dat tussen het ronde en vlindermodel in zit. Het fopspeenschild heeft een subtiele zijdeglans en is ringloos. Doordat de ring ontbreekt kan je kindje zijn fopspeen makkelijker zelf in en uit zijn mondje nemen.  Evenals alle andere fopspenen van Suavinex is ook dit schild lekker klein zodat het niet het mooie gezichtje van jouw kind bedekt.

Pluspunten van de Dental fopspenen met vleugels in Wit zijn:

* geschikt vanaf 6 maanden;
* fopspeenschild met subtiele zijdeglans voor een extra chique look;
* semi rond schild/ rond model;
* ultra platte fopspeen voor een natuurlijkere zuigbeleving (te vergelijken met een tepel tijdens borstvoeding);
* siliconen fopspeen met vleugels;
* 15 graden hoek en ribbeltjes voor een betere positie van de tong in ruststand;
* fopspeen met dental vorm voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee de toekomstige tandjes;

Fopspeen 0-6 Suavinex Vleugel Wit

  • €5,95
  • Excl. BTW: €4,92

Tags: Ortho, fopspeen, dental, vleugel, silicone