Levertijd 2-3 werkdagen Fopspeen 0-4 maanden Newborn Wit Suavinex Haute Couture

Shop nu deze luxe witte silicone natural fopspeen voor newborn baby's van 0 tot 4 maanden direct online via Jill xox! De nieuwe Haute Couture collectie van Suavinex combineert zoals altijd hoogwaardige materialen met de laatste trends. Deze stijlvolle witte fopspeen is dan ook geïnspireerd op etnische invloeden welke terug te zien zijn in de zeer fraaie witte en gouden afwerkingen. Deze luxe fopspeen voor newborn baby’s mag niet ontbreken in jouw uitzet!


Deze luxe Haute Couture collectie is in samenwerking ontworpen met tandheelkundigen en het design team van Suavinex. Zij hebben de fopspeen voorzien van een luxe “geborduurde”finish en wit versierd middengedeelte om zo jouw kindje zijn allereerste sieraad te geven. 

Het kristalheldere schild heeft een zogenaamd strikmodel en is voorzien van ventilatiegaten waardoor een eventueel overschot aan speeksel kan afvloeien. Het fysiologische zuiggedeelte is rond en vormloos en daardoor perfect voor newborn baby’s en hun ouders. Doordat het zuiggedeelte rond is, kan je de fopspeen nooit verkeerd in de mond van je baby plaatsen. Dankzij de transparante ring kan je eenvoudig gebruik maken van speenkettingen en speenkoorden waarmee je de fopspeen aan de kleding van je kindje bevestigd zodat je de fopspeen niet kwijt raakt en niet op de grond kan vallen.

Deze witte siliconen newborn fopspeen met fysiologisch (vormloos) zuiggedeelte van Suavinex is niet alleen ontzettend mooi om naar te kijken maar ook medisch verantwoord. Zo weet je als ouder dat jouw kindje een veilige fopspeen heeft die er ook nog eens super stylish uitziet.

 Waarom je Newborn Haute Couture 0-4 maanden fopspeen Suavinex Wit moet kopen:
* rond vormloos zuiggedeelte zit nooit verkeerd in de mond van je baby;
* natural zuiggedeelte is perfect voor newborn baby’s;
* fopspeen met fysiologische speen voor snelle acceptatie;
* te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 4 maanden;
* siliconen zuiggedeelte;
* hoogwaardige Haute Couture afwerking met etnisch detail;
* glashelder fopspeenschild met wit middenstuk met gouden versiering;
* fopspeenschild in subtiele strikvorm;
* voorkomt huidirritatie door ventilatiegaten;
* wordt geleverd met transparant Haute Couture cadeaudoosje;


BESTEL DIRECT MEE!
Maak jouw babyshower of kraamcadeau compleet met een bijpassende Haute Couture 
zuigfles.

Fopspeen 0-4 maanden Newborn Wit Suavinex Haute Couture

  • €5,99
  • Excl. BTW: €5,99

Tags: luxe, fopspeen, haute, couture, combi, natural, silicone, fysiologisch, wit, newborn