NIEUW Levertijd 30 dagen Fopspeen Newborn 0-4 maanden Suavinex Swan Nude

Prachtige fopspeen voor baby's vanaf de geboorte uit de limited Swan collectie van Suavinex. Op=OP!
Deze nude kleurige fopspeen is voorzien van een rond silicone vormloos zuiggedeelte. Dit maakt de fopspeen omkeerbaar. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of de fopspeen goed in je kindjes mond zit. Daarbij staat dit type speen bekend om een snellere acceptatie bij baby’s.

Voor wie geen fan is van het zogenaamde vlinderschild is deze speen in strikmodel een stijlvolle oplossing. Het schild is nude van kleur met witte hartjes en blaadjes als versiering en in het midden een mooie witte zwaan met gouden snavel en hartje. De transparante ring is ideaal om te bevestigen aan een speenknuffel, tutteldoek of speenketting.

Bovendien is deze 0-4 maanden Swan fopspeen van Suavinex voorzien van ventilatiegaten om zo huidirritatie te voorkomen. Huidirritatie kan optreden door wrijving met de huid wanneer er vocht achter het fopspeenschild blijft zitten.

Dit speentje uit de Swan collectie van Suavinex is ideaal wanneer je rustige neutrale kleuren wilt voor je pasgeboren baby. Dit speentje staat dan ook super leuk bij kleding voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld je baby’s eerste fotoshoot! Shop deze speen dus snel want dit is een limited (tijdelijke) collectie.

Pluspunten van de Swan 0-4 maanden newborn fopspeen Nude zijn:

* te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 4 maanden;
* rond siliconen speengedeelte;
* fopspeen met fysiologische speen voor snelle acceptatie;
* fopspeen schild in subtiele strikvorm;
* voorkomt huidirritatie door ventilatiegaten;

Shoptip
Er is ook een hele leuke Swan cadeau set speciaal voor pasgeboren baby's beschikbaar! Deze set bestaat uit een kleine babyfles, fopspeen, fopspeen bewaardoosje en speenketting. Wordt standaard geleverd in transparante cadeau doos! 

Koop direct 2 dezelfde zodat je altijd een reserve exemplaar hebt voor wanneer je speen aan vervanging toe is. Vergeet niet om je kindjes speen elke dag te controleren en om de 6 weken te vervangen voor een nieuwe. In onze shoptips vind je meer informatie hierover. 

 

Fopspeen Newborn 0-4 maanden Suavinex Swan Nude

  • €5,99
  • Excl. BTW: €4,95

Tags: fopspeen, newborn, 0-4 maanden, combi, natural, vormloos, silicone, pasgeboren, swan, basic