Fopspeen 0-6 Suavinex Dental Winter Wishes Rood

Deze stijlvolle rode Winter Wishes fopspeen is gemaakt van BPA-vrij silicone en is geschikt voor baby’s van 0 tot 6 maanden. Silicone staat erom bekend dat het geen geuren of kleuren absorbeert van voeding. De silicone fopspenen van Suavinex zijn in verhouding zachter dan andere fopspeen merken waardoor de zuigbeleving voor jouw baby een stuk natuurlijker is. Het voorgevormde dental  (= anatomisch) zuiggedeelte zorgt voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee ook de toekomstige tandjes. Bijpassend bij deze mooie roode winter speen is tevens een matching fopspeenketting verkrijgbaar. Shop deze direct mee en bespaar €3 euro!

In het prachtig rood met wit gedecoreerde ronde fopspeenschild  zitten ventilatiegaten die huidirritatie rondom de mond van jouw baby voorkomen. Huidirritatie kan ontstaan wanneer er speeksel tussen de speen en je kindjes gezicht in komt te zitten die niet goed kan afvloeien. Er ontstaat dan wrijving waardoor je kindje dus last kan krijgen van huidirritatie.

Fopspeen Winter Wishes Rood van Suavinex is de perfecte fopspeen om fashionable de winter in te gaan. Deze rode fopspeen is voorzien van subtiele grafische witte printjes passend bij de winter/ kerst. Fopspeen Winter Wishes rood is een Limited Edtion fopspeen en geschikt voor baby's vanaf  0 maanden tot ongeveer 6 maanden. Deze fopspeen mag niet ontbreken aan jouw babyuitzet. De Winter Wishes fopspenen en fopspeenkettingen zijn ook erg leuk als uniek (op=op) kraamcadeau!

Pluspunten van fopspeen Winter Wishes rood zijn:

* geschikt voor baby’s van 0-6 maanden;
* rood fopspeenschild met grafische winter printjes in wit;
* te gebruiken vanaf de geboorte;
* 100% BPA vrij silicone;
* voorgevormd (dental) zuiggedeelte;
* voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee de toekomstige tandjes;

Shop direct mee!
Voor een goede hygiëne reinig je de babyflessen en fopspenen van je kindje regelmatig. De magnetron sterilisator van Suavinex is hierbij een handig hulpje!

Fopspeen 0-6 Suavinex Dental Winter Wishes Rood

  • €5,95
  • Excl. BTW: €4,92

Beschikbare opties: