Fopspeen 0-6 Suavinex Smoothie Mintgroen
Vrolijk gekleurde “Smoothie” fopspeen van mintgroen medisch gekeurde silicone uit de Clouds collectie van Suavinex. Voor baby’s vanaf 0 maanden! Deze transparante mintgroene fopspeen heeft een voorgevormd, dental oftewel anatomisch zuiggedeelte dat perfect aansluit op het verhemelte/ gehemelte van je kind.
 
Naast de puur latex fopspenen heeft Suavinex nu ook de puur silicone fopspenen. De puur silicone “Smoothie”fopspeen is afkomstig uit de Clouds collectie van Suavinex en is volledig uit één stuk transparante mintgroene silicone gemaakt. Het grote voordeel van een fopspeen die uit één geheel is gemaakt, is dat een dergelijke fopspeen geen naden bevat waar eventueel vuil onder kan gaan zitten. De “Smoohtie” fopspeen dankt zijn naam aan het superzachte en gladde mintgroene silicone dat gebruikt is voor de vervaardiging van deze speen. De ontwerpers van Suavinex hebben zich laten inspireren door de vraag hoe het zou zijn om een wolk aan te raken. 
 
“Soft as clouds, Smooth as silk”
 
De mintgroene Smoothie fopspeen is gemaakt van medisch gekeurd silicone en is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Doordat de fopspeen gemaakt is van silicone neemt hij geen geuren of kleuren over vanuit de voeding van je kindje. Daarbij voorkomt de zachte en soepele textuur van de silicone dat de fopspeen een lelijke speenafdruk op het gezicht van je kindje achterlaat. De openingen in het fopspeenschild zorgen voor een goede ventilatie. Dit verhindert een opeenhoping van speeksel onder de fopspeen waarmee huidirritatie kan worden voorkomen. 
 
Wist je trouwens dat je baby door te zuigen endorfine aanmaakt, het zogenaamde “Happy Hormoon”. Dit hormoon helpt jouw baby om te kalmeren en te ontspannen. Hieronder nog even alle redenen op een rij om deze prachtige blauwe smootie fopspeen te shoppen.
 
Bijzondere kenmerken van fopspeen Smoothie mintgroen zijn:
* transparant mintgroene silicone fopspeen uit 1 geheel;
* neemt geen geur of smaakstoffen over uit voeding;
* zacht en flexibel (voorkomt fopspeenafdruk in het gezicht van de baby);
* ideaal voor het slapen;
*de ventilatie-opening laat lucht circuleren en voorkomt de opeenhoping van speeksel;
* verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren;
* voorgevormde dental/ anatomische speen;
* bootst de tepel van de moeder na tijdens zuigen;
* geschikt voor baby’s van 0 tot 6 maanden;
* 0% BPA;
* medisch gekeurd silicone;
 
In dezelfde stijl zijn voor de Nederlandse/ Belgische markt uit de Clouds collectie tevens bijtringen en fopspeenkettingen verkrijgbaar.

Fopspeen 0-6 Suavinex Smoothie Mintgroen

  • €5,99
  • Excl. BTW: €4,95