Fopspeen 0-6 Suavinex Dental Groen Konijn

Prachtig groene fopspeen met schattig konijntje van Suavinex uit de Happy Bunny collectie. Deze fopspeen is ubercute door de vintage groene kleur en het schattige konijntje. Deze fopspeen is dan ook uitermate geschikt als baby's eerste fopspeen voor je babyuitzet of als uniseks geboortecadeautje. Fopspeen Evo Groen is geschikt voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. 

Fopspeen Evo Groen is gemaakt van 100% natuurlijk rubber (momenteel is enkel de latex variant verkrijgbaar!)  of 100% BPA vrij medisch gekeurd siliconen. Latex staat erom bekend dat het zachter is en minder druk op de kaken uitoefent dan silicone. De zuigbeleving is hierdoor een stuk natuurlijker voor je baby. De ventilatiegaten in het schild voorkomen huidirritatie doordat overtollig speeksel via de gaten kan weglopen. Fopspeen Evo Groen is een voorgevormde oftewel dental fopspeen. Een dental fopspeen zorgt voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee ook de toekomstige tandjes. Dental fopspenen staan ook bekend onder de naam anatomische fopspeen.


Pluspunten van fopspeen Evo Groen zijn:

* geschikt voor baby's van 0-6 maanden;
* vintage groene fopspeen met konijntje;
* te gebruiken vanaf de geboorte;
* 100% natuurlijk rubberen fopspeen;
* of siliconen fopspeen;
* fopspeen met dentalvorm voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee de toekomstige tandjes;


Shop direct mee!
Voor een goede hygiëne reinig je de babyflessen en fopspenen van je kindje regelmatig. De magnetron sterilisator van Suavinex is hierbij een handig hulpje!

Fopspeen 0-6 Suavinex Dental Groen Konijn

  • €4,95
  • Excl. BTW: €4,09

Beschikbare opties: