Fopspeen 0-6 Suavinex Comfort Rood

Deze Suavinex 0-6 maanden witte comfort fopspeen met kek rood randje, heeft een gladde ‘gevoerde’ achterkant waardoor het schild van de fopspeen zachter en meer comfortabel voelt tegen je baby’s huid.

Comfort fopspeen rood is een zogenoemde voorgevormde silicone anatomische speen, gemaakt van medisch gekeurde silicone. Medisch gekeurde silicone neemt geen geuren of smaken op en behoudt zijn vorm. Bovendien voorkomt de comfort fopspeen irritatie van de huid. De ventilatiegaten aan de voorzijde van het schild en de opening aan de onderzijde van het schild zorgen ervoor dat overtollig speeksel kan wegvloeien en lucht kan circuleren. Hierdoor blijft je baby’s huid droger en is er minder wrijving die huidirritatie bij je baby kan veroorzaken.

Suavinex staat erom bekend dat ze niet alleen kwalitatief goede babyartikelen in hun laboratoria ontwikkelen maar ook uiterst stijlvolle producten. De Comfort speen rood voldoet aan de vraag van een design fopspeen die er sober uitziet maar toch ook weer net even anders is. Het witte schild met de suikerzoete rood rand maakt nou net dat verschil van een gewone fopspeen in een speentje met een gadget feel. Bovendien lijken de comfort speentjes hierdoor net kleine snoepjes in de mond van je kleintje. Vooral in combinatie met de bijpassende fopspeenketting uit de Sweet Candy collectie is je baby echt om op te eten!

Wanneer je Suavinex koopt dan weet je dat je kwaliteit, design en gemoedsrust koopt. Wat wil een (aanstaande) ouder nog meer.


Pluspunten van Fopspeen Comfort dental rood zijn:

* 0-6 maanden dental/ anatomische fopspeen;
* witte fopspeen met rode rand;
* voorzien van rood gladde ‘gevoerde’ achterkant;
* te gebruiken vanaf de geboorte;
* medisch gekeurde silicone fopspeen;
* BPA vrij;
* draagt bij aan een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee de toekomstige tandjes;
* verkrijgbaar in 4 vrolijke en onweerstaanbare kleuren;


Shop direct mee!
Comfort fopspeen rood wordt nog mooier met één van de bijpassende fopspeenkettingen uit de Sweet Candy serie van Suavinex. Ook handig is de duo fopspeen bewaardoos waarin je twee fopspenen hygiënisch kunt opbergen.

Fopspeen 0-6 Suavinex Comfort Rood

  • €5,99
  • Excl. BTW: €5,99
  • 2 of meer €3,95

Tags: Comfort, fopspeen, silicone, dental, rood