Fopspeen 0-6 Basic Dental Taupe

Speciaal voor een doop of andere (speciale) gelegenheid is deze stijlvolle taupe fopspeen met zilver sterretje het ideale accessoire voor jouw baby. Deze witte anatomische fopspeen heeft een dental voorgevormd zuiggedeelte en is geschikt voor baby’s van 0 tot 6 maanden.

Goedgekeurd door de Spaanse Vereniging voor Orthodontie zijn de fopspenen uit de Limited White Collectie van Suavinex het resultaat van professionaliteit, veiligheid en persoonlijke stijl. Een stijlvolle collectie in wit-tinten geïnspireerd op de nieuwst trends!

De taupe Limited Edition fopspeen uit de White collectie van Suavinex is gemaakt van silicone of van 100% natuurlijk rubber. Latex staat erom bekend dat het zachter is en minder druk op de kaken uitoefent dan silicone. De zuigbeleving is hierdoor een stuk natuurlijker voor je baby. De ventilatiegaten in het schild voorkomen huidirritatie. Fopspeen Taupe met prachtig zilveren sterretje en subtiele zilveren stipjes is een voorgevormde oftewel dental fopspeen. Een dental fopspeen zorgt voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee ook de toekomstige tandjes.


Pluspunten van dental fopspeen Taupe uit de Limited White collectie van Suavinex zijn:

* 0-6 maanden fopspeen;
* taupe schild met zilveren ster en stipjes;
* te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden;
* 100% natuurlijk rubberen fopspeen of silicone zuiggedeelte;
* fopspeen met dental voorgevormd zuiggedeelte voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee de toekomstige tandjes;

Fopspeen 0-6 Basic Dental Taupe

  • €4,99
  • Excl. BTW: €4,12

Beschikbare opties:

Tags: fopspeen, strik, basic, silicone, combi, natural, fysiologisch