Levertijd 2-3 werkdagen Papfles Suavinex 360ml vanaf 4mnd| Mint Zwaluw

Papfles Suavinex Mint Zwaluw is een plastic babyfles met een papspeen voor baby’s vanaf 4 maanden en ouder en een extra grote vulopening. De extra grote vulopening maakt het doseren van de flesvoeding mogelijk zonder te knoeien. Bovendien is Papfles Mint Zwaluw gemaakt van BPA-vrij plastic dat aan de strenge Europese normen voor baby en kinderartikelen voldoet, wat jou als ouder gemoedsrust geeft.

Een papspeen heeft een flesspeen met een rond zuiggedeelte en een zogenaamde y-opening waardoor er gemakkelijker een dikkere vloeistof kan stromen zoals (rijste)pap. Een zogenaamde papfles is ook ideaal bij reflux baby’s die een dikkere vloeistof nodig hebben of als je gewoon jouw kindje een iets dikkere voeding wilt geven. De silicone ronde flesspeen is eenvoudig te vervangen door andere flesspenen. Dus mocht je liever een 3-standen flesspeen, silicone drinktuit of een voorgevormde dental flesspeen willen hebben dan kan dat. Kijk even in de categorie Flesspenen van Jill xox en kies de flesspeen van jouw voorkeur.

Bijzondere kenmerken van Papfles Suavinex Mint Zwaluw zijn:
- vrij van Bisfenol-A
- voldoet aan de Europese normen voor baby en kinderartikelen;
- plastic fles met extra brede vulopening voor doseergemak;
- transparante fles met maataanduiding aan de buitenzijde in ml;
- je fles blijft het langst mooi wanneer je deze met de hand wast;
- de papfles mag in de magnetron (zonder flesspeen!);
- de fles mag in het bovenste rek van de vaatwasser tot 60 graden;

Plastic papfles koraal roze zwaluw is zoals alle plastic babyflessen van Suavinex gemaakt van BPA vrij (zonder Bisfenol-A) plastic en voldoet daarmee aan de strenge Europese normen voor baby en kinderartikelen. Voor jouw gemoedsrust en stijl koop je dus Suavinex!

Papfles Suavinex 360ml vanaf 4mnd| Mint Zwaluw

  • €10,95
  • Excl. BTW: €9,05

Tags: babyfles, papfles, plastic, bpa-vrij, groot, 4 maanden