Melkpoedertoren Suavinex

MELKPOEDERTORENS helpen jou om de melkpoeder voor meerdere flesvoedingen hygiënisch in één handige melkpoedertoren te vervoeren. Zo hoef je geen grote pakken zuigelingenvoeding in jouw luiertas mee te sjouwen! De Suavinex melkpoedertoren is goed voor 4 flesvoedingen!

De Suavinex melkpoedertoren bestaat uit 4 doseerbakjes en een deksel. De doseerbakjes zijn los op elkaar te stapelen zodat je zelf kunt bepalen of je één, twee, drie of vier flesvoedingen voor jouw kindje moet kunnen bereiden. De doseerbakjes zijn ingesteld op maximaal 6 afgestreken schepjes flesvoeding. Met de melkpoedertoren kan je eenvoudig de flesvoeding van jouw baby hygiënisch vervoeren maar het helpt jou ook om de flesvoeding alvast van te voren klaar te zetten wanneer je gewoon thuis bent.

Vul de doseerbakjes uit de melkpoedertoren met de hoeveelheid melkpoeder die bij de leeftijd/ het gewicht van jouw kindje hoort en zet tevens de babyflessen met koud (gekookt) water in de koelkast. Zodra het tijd is voor jouw baby’s flesje hoef je alleen nog maar zijn flesje water op te warmen en voeg je er één doseerbakje aan toe. Zo kan je jouw baby snel zijn flesje geven en hoef je niet bang te zijn dat je een keer de tel kwijt raakt en weer opnieuw moet beginnen. Flesvoeding geeft kan dus een stuk minder hectisch verlopen wanneer je goed bent voorbereid.

De melkpoedertoren van Suavinex heeft niet alleen een aantrekkelijk design maar is ook BPA vrij waardoor het geschikt is om voeding in op te bergen. Nu je kindje nog klein is gebruik je de melkpoedertoren voor het opbergen en vervoeren van zijn flesvoeding. Zodra jouw kindje volledig met de pot mee eet kan je de melpoedertoren ook gebruiken als doseerbakje voor wat rozijntjes of geef je enkele bakjes mee aan je kleuter met cruesli/muesli/rozijntjes of iets anders voor de schoolmaaltijd.


Pluspunten van de Suavinex Melkpoedertoren;
* stijlvol design;
* geschikt voor 4 flesvoedingen a 6 schepjes poedermelk;
* praktisch bij de voorbereiding van flesvoeding;
* handig voor onderweg en thuis gebruik;
* hygienisch opbergen en transporteren van melkpoeder voor flesvoeding;
* te gebruiken als snoepdoseerbakje of voor het doseren van muesli/cruesli;
* BPA vrij;
* kan in vaatwasser;


SHOP OOK ONLINE
Andere handige babyartikelen voor als je onderweg bent met je baby zijn onder meer, de Lepel + slabclip reisset die ervoor zorgt dat je van bijna alles een slab kunt maken wanneer je onverwachts ergens een hapje gaat eten. Ook het hebben van een zachte lepel voor jouw kindje is wel zo prettig. Beide zitten nu handig opgeborgen in een travelcase. En wat denk je van de zelfverwarmende Iiamo Go baby fles waarmee je waar je ook bent warme melk maakt door even met jouw baby’s flesje te schudden. Of de Chilipeeps multifunctionele flesspeen waarmee je van elke gewone (water)fles of een pakje drinken een flesje maakt waar jouw kindje uit kan drinken. Maar het meest praktische is toch wel een luiertas. Een stijlvolle en lekker luxe PacaPod 3in1 luiertas van leer. Of ga je voor de vrolijke Yummy Mummy tassen van Pink Lining.

Melkpoedertoren Suavinex

  • €8,95
  • Excl. BTW: €7,40