Flesspeen Suavinex Papspeen | 4+ maanden

Suavinex flesspeen 4+ is ideaal voor de wat dikkere vloeistof. Denk hierbij aan het flesje met pap maar ook voor wie de wat modernere smoothies voor zijn kindje wil maken, kiest voor deze flesspeen van Suavinex. Dergelijke spenen worden dan ook vaak papspeen genoemd. Daarbij is deze Suavinex papspeen voorzien van een antikoliek systeem die voorkomt dat je baby teveel luchthapt. Wanneer je baby tijdens het drinken teveel lucht naar binnen zuigt, kan je baby last krijgen van buikkrampjes en bijvoorbeeld de hik.

De Suavinex 4+ papspeen is gemaakt van transparant silicone. De silicone 4+ papspeen heeft een Y-vormige opening en is ontwikkeld in samenwerking met artsen en is medisch gekeurd. Het zuiggedeelte van de Suavinex papspeen is rond, vormloos en wordt ook wel een combi speen of fysiologische speen genoemd en zit altijd goed in je baby’s mond. Onder is boven en boven is onder. Dit type speen is ideaal voor “First time”ouders. Wanneer je voor de eerste keer ouders wordt, gebeurt er een boel en wil je niet steeds moeten nadenken hoe de speen van je baby ook al weer in zijn mond moet. Suavinex zorgt voor de juiste benodigdheden, jij voor je baby.

Kenmerken van Suavinex papspeen 4+ zijn:
* wordt geleverd per 2 stuks;
* ideaal voor dikkere vloeistof (pap, smoothie ed)
* ontwikkeld voor het gebruik vanaf 4 maanden en ouder;
* materiaal: transparant, medisch gekeurd silicone;
* rond/vormloos/fysiologisch/combi zuiggedeelte;


Tip
Probeer je kindje vanaf 6 maanden te laten overstappen van de zuigfles naar een gewone drinkbeker. Dit kun je doen door een drinkbeker met drinkhulpje aan te schaffen of bijvoorbeeld antilekbeker met drinktuit. Maar nog makkelijker kan je een losse drinktuit kopen en hiermee de flesspeen vervangen. Zo gaat jouw Suavinex fles nog langer mee!

Flesspeen Suavinex Papspeen | 4+ maanden

  • €5,99
  • Excl. BTW: €4,95