Flesspeen Suavinex New Born Slow Flow | 0+ maanden

Suavinex flesspeen Slow flow is ideaal voor new born baby’s doordat de vloeistof langzaam door de flesspeen druppelt. Bovendien is de Slow flow flesspeen voorzien van een antikoliek systeem die voorkomt dat je baby teveel luchthapt. Wanneer je baby tijdens het drinken teveel lucht naar binnen zuigt, kan je baby last krijgen van buikkrampjes en bijvoorbeeld de hik.

De Slow flow flesspeen is gemaakt van transparant silicone. De silicone slow flow flesspeen van het Spaanse Suavinex is ontwikkeld in samenwerking met artsen en is medisch gekeurd. Het zuiggedeelte van de Suavinex slow flow flesspeen is rond, vormloos en wordt ook wel een combi fopspeen of fysiologische fopspeen genoemd en zit altijd goed in je baby’s mond. Onder is boven en boven is onder. Dit type speen is ideaal voor “First time”ouders. Wanneer je voor de eerste keer ouders wordt, gebeurt er een boel en wil je niet steeds moeten nadenken hoe de speen van je baby ook al weer in zijn mond moet. Suavinex zorgt voor de juiste benodigdheden, jij voor je baby.

Kenmerken van Suavinex flesspeen slow flow silicone zijn:
* wordt geleverd per 2 stuks;
* ontwikkeld voor het gebruik vanaf 0 maanden en ouder;
* materiaal: transparant, medisch gekeurd silicone;
* rond/vormloos/fysiologisch/combi zuiggedeelte;


Tip
Probeer je kindje vanaf 6 maanden te laten overstappen van de zuigfles naar een gewone drinkbeker. Dit kun je doen door een drinkbeker met drinkhulpje aan te schaffen of bijvoorbeeld antilekbeker met drinktuit. Maar nog makkelijker kan je een losse drinktuit kopen en hiermee de flesspeen vervangen. Zo gaat jouw Suavinex fles nog langer mee!

Flesspeen Suavinex New Born Slow Flow | 0+ maanden

  • €5,99
  • Excl. BTW: €4,95
  • 2 of meer €5,60

Tags: flesspeen, antikoliek, rond, 0-6 maanden