Flesspeen Suavinex Latex 3-standen| 0+ maanden

De 3-standen flesspeen van Suavinex is geschikt voor de brede hals flessen van Suavinex. Met een 3-standen speen regel je eenvoudig de snelheid waarmee de melk naar je kindje toestroomt. Op de flesspeen staan 3 gaten; klein, middelgroot en groot. Het kleinste gat staat voor stand 1, het middelgrote gat voor stand 2 en het grootste gat staat voor stand 3.

Voor een langzame melkstroom zorg je dat het kleinste gat zich onder de neus van je kindje bevindt. Om van snelheid te veranderen draai je gewoon net zo lang totdat je de gewenste snelheid (stand) hebt bereikt.

Voor pasgeborenen gebruik je het beste het kleinste gat (stand 1). Kindjes vanaf 3 maanden kunnen al een grotere hoeveelheid melk verwerken. Voor hen gebruik je dan het middelgrote gat. Vanaf 6 maanden kun je dan de snelste stand gebruiken. Zo heb je 1 setje spenen voor 0 tot 6 maanden en ouder.

Het zachte latex materiaal en de tepelvormige speen zorgen ervoor dat jouw kindje gemakkelijk uit de fles kan drinken.


Tip
Probeer je kindje vanaf 6 maanden te laten overstappen van de zuigfles naar een gewone drinkbeker. Dit kun je doen door een drinkbeker met drinkhulpje aan te schaffen of bijvoorbeeld antilekbeker met drinktuit. Maar nog makkelijker kan je een losse drinktuit kopen en hiermee de flesspeen vervangen. Zo gaat jouw Suavinex fles nog langer mee!

Flesspeen Suavinex Latex 3-standen| 0+ maanden

  • €4,95
  • Excl. BTW: €4,09