Flesspeen Suavinex Latex Antikoliek S | 0-6 maanden

De Latex dental flesspenen van Suavinex zijn voorzien van luchtgaten waardoor jouw baby geen lucht naar binnen hapt tijdens het drinken. Wanneer jouw baby te veel lucht hapt kan hij last krijgen van buikkrampjes en de hik. De anti-koliek of anti-krampjes dental flesspenen zijn dan ook een must voor jouw babyuitzet!

De dental flesspenen zijn voorzien van een flowsysteem waarbij de melk langzaam of juist heel snel uit de flesspeen druppelt. Suavinex heeft voor de 0-6 maanden flesspeen 2 snelheden/ maten. Dental flesspeen Maat S (slow flow) is ideaal voor pasgeboren baby’s die moeten wennen aan het drinken uit een zuigfles en baby’s die bijvoorbeeld kleine beetjes glucose of water toegediend krijgen. De snelheid van de melk komt met 1 druppel per keer. Maat M (medium flow) druppelt met een gemiddelde snelheid welke te vergelijken is met 2 druppels per keer. Deze anatomische flesspeen is geschikt voor baby’s die al beter uit een zuigfles kunnen drinken. Alhoewel deze speen vanaf de geboorte te gebruiken is kan het zijn dat jouw baby toch de voorkeur geeft om zijn flesje iets langzamer te drinken. Gebruik dan de eerste maand Maat S zodat jouw baby ook langzaam kan wennen aan het drinken uit een zuigfles. 


Pluspunten van deze anatomische latex flesspenen zijn:

* geschikt van 0-6 maanden;
* dental/ anatomische flesspeen;
* verpakt als set van 2 flesspenen;
* slow flow druppelsysteem;
* anti-krampjes flesspeen;
* 100% natuurlijk rubber;
* past op elke Suavinex brede hals fles;
* past tevens op Suavinex Antilekbekers;


BESTEL OOK
De hippe 'Oortjes' Suavinex antilekbeker 150ml is de ideale aanvulling op jouw Suavinex zuigfles doordat je het bovenste gedeelte van de Suavinex antilekbeker ook op elke Suavinex brede hals zuigfles (150ml/ 270ml of 360 ml) kunt plaatsen. De Suavinex antilekbeker vormt samen met bijvoorbeeld een Suavinex 270ml of 360ml zuigfles een uniek kraamcadeau of babyshower cadeau.

Tip
Probeer je kindje vanaf 6 maanden te laten overstappen van de zuigfles naar een gewone drinkbeker. Dit kun je doen door een drinkbeker met drinkhulpje aan te schaffen of bijvoorbeeld antilekbeker met drinktuit. Maar nog makkelijker kan je een losse drinktuit kopen en hiermee de flesspeen vervangen. Zo gaat jouw Suavinex fles nog langer mee!

Flesspeen Suavinex Latex Antikoliek S | 0-6 maanden

  • €4,95
  • Excl. BTW: €4,09