Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Sterilisator magnetron Suavinex

Deze extra grote sterilisator van Suavinex is geschikt voor het steriliseren van ruim 5 babyflessen van verschillende afmetingen, de flesspenen en enkele fopspenen in slechts 4 minuten! Door te steriliseren worden gebruiksvoorwerpen extra schoon waarmee je de kans op besmetting door bijvoorbeeld virussen en andere ziekteverwekkers verkleint. Bovendien maakt een sterilisator een sneller herstel mogelijk maakt in het geval van besmetting. 

Voeg ongeveer 200ml water op de bodem van de sterilsator en plaats je babyflessen, flesspenen en fopspenen erin. Zet de magnetron op zijn hoogste stand (1100 - 1500w) en de spullen van je baby zijn hygienisch gereinigd en klaar voor gebruik.

De magnetron sterilisator van Suavinex is voorzien van een geïntegreerd rek voor babyflessen en wordt standaard geleverd met een tang waarmee je de items uit de sterilisator haalt. 

Door babyflessen en fopspenen te steriliseren vernietig je zoveel mogelijk schadelijke bacteriën. Wanneer er sprake is van een (bacteriële) infectie zoals bijvoorbeeld bij een spruw, verkoudheid of griepvirus, dan doe je er verstandig aan om eea extra goed te reinigen. 

Sterilisator magnetron Suavinex

  • €24,95
  • Excl. BTW: €24,95

Tags: gezin, ziekte, bescherming, virus, veiligheid