Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Afdruiprekje Boon Sprig

Sprig afdruiprekje van Boon laat jou je babyflessen en fopspenen in stijl drogen. Het Sprig afdruiprekje is zo stijlvol dat je het gewoon op je aanrecht kan laten staan als hip mode accessoire.

Pluspunten van de Boon Sprig droogrek zijn:

* hygiënisch afdruipen en drogen;
* voorzien van ventilerend opvangbakje;
* geschikt voor o.a. babyflessen, fopspenen, maar ook voor jouw wijnglazen;
* BPA – vrij;
* vaatwasser bestendig;

Shop direct Boon Stem Roze mee en bespaar! 
Deze leuke bloem staat prachtig in het Grass afdruiprekje en is ideaal voor het drogen van fopspenen. Losse verkoop €7,95. 


PRODUCT TOELICHTING
Babyflessen, flesspenen, en fopspenen zijn vaak producten die je regelmatig uitkookt zodat jouw kindje altijd een schone speen in zijn mondje doet en waarmee je de kans op buikkrampjes door een slechte hygiëne voorkomt. Anders dan bij volwassenen zijn de darmen van je baby nog niet volgroeid en erg gevoelig waardoor achtergebleven melkrestjes voor flink wat krampjes kunnen zorgen.

Flessen die je hebt uitgekookt laat je drogen op een steriel oppervlak zodat de flessen, fopspenen en flesspenen schoon blijven. Het Boon Afdruiprek zorgt voor een goede afvoer van overtollig water dat via de grasstengels in het opvangbakje onder de grasmat terechtkomen. Zo droog je jouw en je baby's spullen snel en hygiënisch.

 

Afmeting
Lengte34. 29
Breedte27.94 cm
Hoogte6.35 cm

Afdruiprekje Boon Sprig

  • €27,95
  • Excl. BTW: €27,95

Beschikbare opties:

Tags: Flessen, rek, droog, afdruip