Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Afdruiprekje Suavinex Vogel

Een Suavinex afdruiprekje is ideaal voor je babyuizet. Babyflessen, flesspenen, en fopspenen zijn vaak producten die je regelmatig uitkookt zodat jouw kindje altijd een schone speen in zijn mondje doet en waarmee je de kans op buikkrampjes door een slechte hygiëne voorkomt. Anders dan bij volwassenen zijn de darmen van je baby nog niet volgroeid en erg gevoelig waardoor achtergebleven melkrestjes voor flink wat krampjes kunnen zorgen. Met een afdruiprek laat je jouw baby's producten hygiënisch drogen. 

Flessen die je hebt uitgekookt laat je drogen op de lange afneembare palen van het Suavinex droogrek. Voor fopspenen en flesspenen gebruik je de kortere palen. De palen kun je verwijderen door deze in de richting van de klok te draaien en in een opwaartse richting (naar boven) te duwen.

Het Suavinex design droogrek zorgt  mede door zijn ronde vorm voor een goede afvoer van overtollig water dat via de kleurrijke stokjes onder in het opvangbakje terechtkomt.

Dit design afdruiprek en droogrek van Suavinex is zo stijlvol dat je het gewoon op je keukenaanrecht kan laten staan als hip keukenaccessoire.


Pluspunten van dit ultra hippe Suavinex afdruiprek en droogrek zijn:

* hygiënisch afdruipen en drogen;
* voorzien van afneembaar opvangbakje in aqua;
* 5 afneembare hoge stokjes 'palen' geschikt voor flessen;
* 6 afneembare korte stokjes 'palen' geschikt voor flesspenen en fopspenen;
* 4 lage nopjes (op de bodem) voor de flesafsluitdeksels (dit zijn de platte dekseltjes die standaard op babyflessen zitten)
* geschikt voor o.a. babyflessen, fopspenen, maar ook voor jouw wijnglazen;
* BPA – vrij;
* vaatwasser bestendig;
* afmeting: 24.13cm x 24.13cm x 6.35 (hoogte gras)cm;

Afdruiprekje Suavinex Vogel

  • €27,95
  • Excl. BTW: €27,95

Tags: Afdruip, droogrek, hygiene, zuigfles, flesspeen