Babyfles schoonmaken

Babyfles schoonmaken

Flessenborstels, afdruiprekken en sterilisators zijn onmisbaar wanneer je flesvoeding geeft. Een flessenborstel en sterilisator helpen bij het steriliseren en hygiënisch reinigen van babyflessen en drinkbekers.

Weergegeven:
Sorteren op:

Afdruiprekje Boon Bloem Stem Roze

Hou je van bloemen maar verwelken ze steeds? Deze prachtige fuchsia roze 'droogbloem' van Boon is een accessoire voor jouw Boon afdruiprek en blijft altijd mooi. Echt waar!Met deze subtiele bloem als afdruiprek accessoire creëer je extra rui..

€7,95 Excl. BTW: €7,95

Afdruiprekje Boon Sprig

Sprig afdruiprekje van Boon laat jou je babyflessen en fopspenen in stijl drogen. Het Sprig afdruiprekje is zo stijlvol dat je het gewoon op je aanrecht kan laten staan als hip mode accessoire.Pluspunten van de Boon Sprig droogrek zijn:* hygiëni..

€27,95 Excl. BTW: €27,95

Afdruiprekje Suavinex Vogel

Een Suavinex afdruiprekje is ideaal voor je babyuizet. Babyflessen, flesspenen, en fopspenen zijn vaak producten die je regelmatig uitkookt zodat jouw kindje altijd een schone speen in zijn mondje doet en waarmee je de kans op buikkrampj..

€27,95 Excl. BTW: €27,95

Flessenborstel DUO Suavinex Roze

Flessenborstel DUO roze van Suavinex is uitgerust met een speciaal speengedeelte zodat je ook grondig de flesspeen kunt reinigen. En om ervoor te zorgen dat je de flessenborstel makkelijk kunt opbergen zonder dat andere delen nat worden, zit er ee..

€9,95 Excl. BTW: €9,95

Sterilisator magnetron Suavinex

Deze extra grote sterilisator van Suavinex is geschikt voor het steriliseren van ruim 5 babyflessen van verschillende afmetingen, de flesspenen en enkele fopspenen in slechts 4 minuten! Door te steriliseren worden gebruiksvoorwerpen extra schoon w..

€24,95 Excl. BTW: €24,95

Flessenborstel OXO tot Grijs

Met de baby flessenborstel van OXO Tot reinig je niet alleen de babyfles grondig, maar ook de flesspeen tot in de puntjes. Zo weet je zeker dat jouw kindje niet ziek wordt doordat zijn babyfles niet goed schoon is, met deze praktische en stijlvol..

€9,95 Excl. BTW: €9,95

Schoonmaak set de Luxe OXO Tot Grijs | 4-dlg NIEUW

Schoonmaak set de Luxe OXO Tot Grijs | 4-dlg

Schoonmaak set de luxe van OXO Tot reinig je niet alleen de babyfles grondig, maar ook de flesspeen, drinkbekers en rietjes  tot in de puntjes. Zo weet je zeker dat jouw kindje niet ziek wordt doordat zijn babyfles of drinkbeker niet goed scho..

€14,95 Excl. BTW: €14,95