Baby thermosfles RVS Pura Staal 250ml

De rvs-kleurige Pura Thermo babyfles is naast een uiterst duurzame babyflesfles vooral ook een hippe babyfles die jouw baby's flesvoeding tot wel 8 uur op de juiste temperatuur houdt. Koud of warm! Om de buitenzijde van de Pura thermo fles lekker strak en stylish te houden, vind je aan de binnenzijde van de babyfles de streepjes voor de maataanduiding.

Slimme veelzijdige babyfles
De Pura baby thermosfles is slim en veelzijdig doordat de ontwerpers van Pura van mening zijn dat een premium fles voor flesvoeding niet moet passen bij jouw kind maar dat de flesspeen aangeeft of een babyfles al dan wel of niet geschikt is voor jouw kind. Hierdoor passen de meeste brede hals flesspenen ook op de Pura flessen. Doordat er zoveel verschillende merken flesspenen op de Pura fles passen, is het ook mogelijk om van een ander merk de drinktuit in combinatie met de Pura babyfles te gebruiken. De Pura babyfles groeit dus met de behoefte van je kindje mee. Door de grote inhoud van 325ml kan de fles nog tot ver in de kleutertijd worden gebruikt. Zo groeit de Pura babyfles van puur voor de flesvoeding mee naar een stijlvolle drinkfles voor jouw kleuter. Dat is nog eens handig!

Doordat de Pura flessen van roestvrijstaal zijn, zijn de flessen niet geschikt om in de magnetron te plaatsen. De Pura flessen verwarm je het beste met een elektrische flessenwarmer of au bain marie. Bij de laatste plaats je de Pura babyfles met melk of andere vloeistof die je warm wilt hebben in een een hoge kom of mok gevuld met heet water. Laat de Pura fles ongeveer 1 a 2 minuten in het hete water op temperatuur komen. Test voordat je de fles aan jouw baby geeft altijd eerst of de flesvoeding van je baby niet te heet of te koud is.

De Pura kiki fles is probleemloos te combineren met onderdelen van onderstaande merken:
* Iiamo Go flesspenen (silicone);
* Suavinex brede hals flesspenen (silicone of latex/ dental of combi flesspeen);
* Suavinex silicone drinktuit;
* Avent sport drinktuit;
* MAM flesspenen;


Pluspunten van babyfles Pura Thermo Staal zijn:
* duurzame en veelzijdige baby fles;
* hip en strak design;
* 100% roestvrij staal;
* 0% BPA, PVC of lood;
* blauwe reisdop wordt standaard meegeleverd;
* te gebruiken in combinatie met Suavinex, Iiamo Go, Avent en MAM;

Baby thermosfles RVS Pura Staal 250ml

  • Merk: Pura Kiki
  • Model: Thermo RVS
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €24,90
  • Excl. BTW: €24,90

Tags: flesvoeding, thermos voor babyfles, warm, koud, babyfles, rvs, duurzaam, staal, zilver, grijs, babyuitzet