Babyfles RVS antikoliek Pura Paars 325ml

Een paarse Pura kiki babyfles is duurzaam, hip, slim en veelzijdig! De premium Pura kiki babyflessen zijn gemaakt van onbreekbaar 100% roestvrij staal en zijn vrij van schadelijke stoffen als BPA, lood, PVC en ftalaten. Pura kiki is een fantastische babyfles waarmee je duurzaam en in stijl flesvoeding kunt geven!

Hippe paarse babyfles
De Pura kiki babyfles is naast een uiterst duurzame fles vooral ook een hippe babyfles. De vrolijke paarse kleur en het strakke design zullen zowel ouder als kind aanspreken. Om de buitenzijde van de paarse babyfles lekker strak en stylish te houden, vind je aan de binnenzijde van de Pura babyfles de streepjes voor de maataanduiding.

Slimme veelzijdige babyfles
De paarse Pura babyfles is slim en veelzijdig doordat de ontwerpers van Pura van mening zijn dat een premium fles voor flesvoeding niet moet passen bij jouw kind maar dat de flesspeen aangeeft of een babyfles al dan wel of niet geschikt is voor jouw kind. Hierdoor passen de meeste brede hals flesspenen ook op de Pura kiki flessen. Doordat er zoveel verschillende merken flesspenen op de Pura fles passen, is het ook mogelijk om van een ander merk de drinktuit in combinatie met de Pura babyfles te gebruiken. De Pura fles groeit dus met de behoefte van je kindje mee. Door de grote inhoud van 325ml kan de fles nog tot ver in de kleutertijd worden gebruikt. Zo groeit de Pura babyfles van puur voor de flesvoeding mee naar een stijlvolle drinkfles voor jouw kleuter. Dat is nog eens handig!

Doordat de Pura flessen van roestvrijstaal zijn, zijn de babyflessen niet geschikt om in de magnetron te plaatsen. De Pura kiki babyflessen verwarm je het beste met een elektrische flessenwarmer of au bain marie. Bij de laatste plaats je de Pura baby fles met melk of andere vloeistof die je warm wilt hebben in een een hoge kom of mok gevuld met heet water. Laat de Pura babyfles ongeveer 1 a 2 minuten in het hete water op temperatuur komen. Test voordat je de fles aan jouw baby geeft altijd eerst of de flesvoeding van je baby niet te heet of te koud is.

De Pura kiki fles is probleemloos te combineren met onderdelen van onderstaande merken:
* Iiamo Go flesspenen (silicone);
* Suavinex brede hals flesspenen (silicone of latex/ dental of combi flesspeen);
* Suavinex silicone drinktuit;
* Avent sport drinktuit;
* MAM flesspenen;


Pluspunten van babyfles Pura kiki paars zijn:
* duurzame en veelzijdige baby fles;
* hip en strak design;
* 100% roestvrij staal;
* 0% BPA, PVC of lood;
* niet geschikt voor flessenwarmers;
* te gebruiken in combinatie met Suavinex, Iiamo Go, Avent en MAM;


BESTEL OOK
De paarse Pura kiki babyfles in combinatie met een Mum2Mum slab zijn naast een goede start voor de babyuitzet ook leuk als set om te geven als babyshower gift of als kraamkado.

Babyfles RVS antikoliek Pura Paars 325ml

  • Merk: Pura Kiki
  • Model: RVS
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €19,95
  • Excl. BTW: €19,95