Flesspeen Suavinex Latex New Born Slow flow | 0+ maanden

Suavinex flesspeen Slow flow latex is ideaal voor pasgeboren baby’s die de normale hoeveelheid melk niet aankunnen. De vloeistof druppelt langzamer door de flesspeen dan gemiddeld. Dit voorkomt dat de melk langs je kindjes mond stroomt omdat er voor hem gewoon teveel melk ineens naar zijn mondje stroomt. Bovendien is de Slow flow flesspeen voorzien van een antikoliek systeem die voorkomt dat je baby teveel luchthapt tijdens het drinken. Dit voorkomt buikkrampjes en bijvoorbeeld de hik en maakt deze fles perfect voor de eerste dagen van jouw new born baby!

De Slow flow flesspeen is gemaakt van 100% natuurlijk rubber. De latex slow flow flesspeen van het Spaanse Suavinex is ontwikkeld in samenwerking met artsen en is medisch gekeurd. Het zuiggedeelte van de Suavinex slow flow flesspeen is rond, vormloos en wordt ook wel een combi fopspeen of fysiologische fopspeen genoemd en zit altijd goed in je baby’s mond. Onder is boven en boven is onder. Dit type speen is ideaal voor “First time”ouders. Wanneer je voor de eerste keer ouders wordt, gebeurt er een boel en wil je niet steeds moeten nadenken hoe de speen van je baby ook al weer in zijn mond moet. Suavinex zorgt voor de juiste benodigdheden, jij voor je baby.

Kenmerken van Suavinex flesspeen slow flow latex zijn:
* wordt geleverd per 2 stuks;
* ontwikkeld voor het gebruik vanaf 0 maanden en ouder;
* materiaal: 100% natuurlijk rubber/ latex, medisch gekeurd ;
* rond/vormloos/fysiologisch/combi zuiggedeelte;


Tip
Probeer je kindje vanaf 6 maanden te laten overstappen van de zuigfles naar een gewone drinkbeker. Dit kun je doen door een drinkbeker met drinkhulpje aan te schaffen of bijvoorbeeld antilekbeker met drinktuit. Maar nog makkelijker kan je een losse drinktuit kopen en hiermee de flesspeen vervangen. Zo gaat jouw Suavinex fles nog langer mee!

Flesspeen Suavinex Latex New Born Slow flow | 0+ maanden

  • €5,99
  • Excl. BTW: €5,99
  • 2 of meer €4,63