Flesspeen Suavinex Antikoliek Dental M | 0-6 maanden

De Antikoliek flesspeen van Suavinex is voorzien van luchtgaten waardoor jouw baby géén lucht naar binnen hapt tijdens het drinken. Wanneer jouw baby te veel lucht hapt kan hij last krijgen van buikkrampjes en de hik. De anti-koliek of anti-krampjes dental flesspenen van Suavinex zijn dan ook een must voor iedere babyuitzet!

 

De silicone dental flesspenen zijn voorzien van een flowsysteem waarbij de melk langzaam of juist heel snel uit de flesspeen druppelt. Flesspeen Suavinex 0 tot 6 maanden in Maat M is geschikt voor pasgeboren baby's en druppelt met een gemiddelde snelheid welke te vergelijken is met 2 druppels per keer. Deze anatomische (dental) flesspeen is geschikt voor baby’s die al beter uit een zuigfles kunnen drinken. Alhoewel deze speen vanaf de geboorte te gebruiken is kan het zijn dat jouw baby toch de voorkeur geeft om zijn flesje iets langzamer te drinken. 

 

De Dental flesspeen van Suavinex is niet alleen handig voor op de Suavinex babyflessen maar kan tevens gebruikt worden in combinatie met de Suavinex Antilekbekers. Je vervangt dan de drinktuit eenvoudig met de Suavinex dental flesspeen. Door de praktische 'Oortjes'kan je kindje zijn babyfles makkelijk zelf vasthouden. Probeer echter vanaf 6 maanden de flesspeen weer te vervangen door de silicone drinktuit. Het drinken uit een drinkbeker helpt je kindje bij de ontwikkeling van zijn spraakvermogen doordat je met het zuigen uit een tuit weer andere mondspieren aanspreekt dan met het drinken uit een babyfles.


Pluspunten van deze anatomische silicone flesspenen zijn:

* geschikt van 0-6 maanden;
* set van 2 flesspenen;
* slow flow druppelsysteem;
* anti-krampjes flesspeen;
* BPA-vrij;
* past op elke Suavinex brede hals fles;


BESTEL OOK
De hippe 'Oortjes' Suavinex antilekbeker 150ml is de ideale aanvulling op jouw Suavinex zuigfles doordat je het bovenste gedeelte van de Suavinex antilekbeker ook op elke Suavinex brede hals zuigfles (150ml/ 270ml of 360 ml) kunt plaatsen. De Suavinex antilekbeker vormt samen met bijvoorbeeld een Suavinex 270ml of 360ml zuigfles een uniek kraamcadeau of babyshower cadeau.

 

Flesspeen Suavinex Antikoliek Dental M | 0-6 maanden

  • €5,99
  • Excl. BTW: €5,99

Tags: flesspeen, antikoliek, dental, 0-6 maanden