-45% Babyfles Newborn Combi Suavinex Roze 150ml Tea Time

Met design Babyfles Suavinex 150ml Tea Time roze geef je flesvoeding in stijl! Babyfles Suavinex 150ml Tea Time roze is de musthave voor de Baby shower, Geboortelijst of als uniek kraamcadeau! 

Niet alleen mama's die borstvoeding geven willen in stijl voeden. Ook de mama's die al dan wel of niet bewust voor flesvoeding kiezen, kunnen nu hun baby('s) in stijl voeden. Bovendien zijn de Suavinex babyflessen standaard voorzien van flesspenen die darmkrampjes (kolieken) bij je baby verminderen. Want niets is vervelender om je baby te zien kronkelen van de pijn omdat hij teveel lucht heeft gehad tijdens het zuigen aan zijn flesje. Let dus bij de aanschaf van een babyfles erop dat je een flesspeen koopt die darmkrampjes helpt voorkomen.

 

Je baby drinkt heerlijk en belangrijker nog hij zal na zijn flesje ook heerlijk slapen en jij dus ook. Met een Suavinex fles koop je kwaliteit en gemoedsrust voor jezelf als ouder. 

 

Suavinex design babyfles 150ml Tea Time roze wordt geleverd met een 3-standen flesspeen. Op de flesspeen staan 3 gaten; klein, middelgroot en groot. Het kleinste gat staat voor stand 1, het middelgrote gat voor stand 2 en het grootste gat staat voor stand 3. Voor een langzame melkstroom zorg je dat het kleinste gat zich onder de neus van je kindje bevindt. Om van snelheid te veranderen draai je gewoon net zo lang totdat je de gewenste snelheid (stand) hebt bereikt. De 3 – standen flesspeen is overigens een vormloze speen die ook wel kersspeen of ronde speen wordt genoemd en is door zijn vorm dan ook zeer geschikt voor flesvoeding.


Andere flesspenen voor deze unieke design babyfles zijn apart verkrijgbaar.


Pluspunten van Design babyfles Suavinex 150ml Tea Time roze met brede hals (wideneck) zijn:

* design babyfles met Engels theepot/ kopjes printjes;
* geschikt vanaf 0 maanden;
* silicone 3-standen flesspeen;
* eenvoudig te reinigen door brede hals;
* anti – koliek ventiel verkleint de kans op krampjes;
* BPA vrij;
* flesinhoud 150 ml;


BESTEL OOK
Deze unieke design babyfles met Engelse Thee printjes in combinatie met een hippe roze fopspeen en bijpassende roze Tea Time print fopspeenketting zorgen voor een uniek kraamcadeau of baby uitzet artikel waarvan iedereen wil weten waar je het hebt gekocht!

 

Babyfles Newborn Combi Suavinex Roze 150ml Tea Time

  • €9,95
  • €5,50
  • Excl. BTW: €4,55

Beschikbare opties: