Babyfles Newborn Combi Suavinex Paars 150ml Haute Couture

LET OP: DEZE VARIANT VERDWIJNT UIT HET ASSORTIMENT IVM NIEUWE HAUTE COUTURE COLLECTIE!

Babyfles Haute Couture Paars (licht paars/ lila) is met 150ml de kleinste zuigfles uit de “Just Like Mummy” Haute Couture Collectie van Suavinex. De zuigfles is net als de bijpassende fopspeen voorzien van gouden, lila (lichtpaarse) elementen. In het midden van de zuigfles vind je een gouden cirkel met daarop de tekst “Infinite Love”. De tekst komt weer overeen met de matching fopspeenketting die eveneens te koop is via Baby en Kidsdesign winkel Jillxox. Bekijk hieronder de sfeer video van de Haute Couture collectie van Suavinex.

De Haute Couture zuigfles wordt standaard geleverd met een ronde 3-standen flesspeen. Ronde flesspenen zijn ideaal doordat je ze nooit verkeerd in je baby’s mond kunt doen. Flesvoeding geven moet vooral een moment van ontspanning zijn voor jou en je baby en het laatste waar je je druk over wilt maken is hoe de fles in je baby’s mondje moet. Daarbij is de Haute Couture fles voorzien van een antikoliek systeem waarmee je darmkrampjes bij je baby voorkomt. Een babyfles van Suavinex brengt ouders stijl en gemoedsrust!

Wil je een andere flesspeen zoals bijvoorbeeld een flesspeen van latex of een voorgevormde dental flesspeen dan kan je deze vinden in de categorie Flesspenen en toebehoren van Baby en Kidsdesign winkel Jillxox. De standaard meegeleverde afsluitdop en reisdop sluiten de babyfles hygiënisch af en voorkomen dat de fles in je tas gaat lekken.

Bijzondere kenmerken Babyfles Haute Couture Paars zijn:
* kristalheldere plastic babyfles;
* wordt standaard geleverd met ronde vormloze flesspeen voor snelle acceptatie;
* zuigfles is voorzien van reisdop en afsluitdop;
* flesinhoud 150ml;
* BPA vrij;
* ook verkrijgbaar in andere kleuren;

Shop direct mee
Voor baby’s vanaf 6 maanden heeft Baby en Kidsdesign winkel Jillxox silicone drinktuiten waarmee je de uiteindelijke overgang van babyfles naar drinkbeker makkelijker maakt. De drinktuit kan je op iedere gewenste Suavinex zuigfles plaatsen. Shop ook direct de grotere flesvariant met een flesinhoud van 270ml mee en vul eventueel aan met bijpassende fopspeen en fopspeenketting. Leuk als kraamcadeau, geboortecadeau of babyshower cadeau!

Babyfles Newborn Combi Suavinex Paars 150ml Haute Couture

  • €10,95
  • Excl. BTW: €10,95

Tags: flesvoeding, plastic, zuigeling, babyfles, papfles, kunststof, lila, paars, cadeau, geboorte, meisje