-22% Babyfles Newborn Combi Suavinex Roze 150ml Haute Couture

Babyfles Haute Couture roze is een luxe babyfles met anti buikkrampjes speen en een flesinhoud van 150ml. Deze kleine babyfles met grote vulopening doet dankzij het kristalheldere materiaal en de gouden elementen extra luxe aan.  Het maakt de babyfles bovendien ook nog eens vederlicht waardoor je met plezier en in stijl flesvoeding geeft. De Haute Couture fles wordt standaard geleverd met een ronde vormloze silicone 3-standen flesspeen waarmee je de drinksnelheid/ hoeveelheid van je kindje kan bepalen.

Wil je liever een voorgevormde dental flesspeen of geef je de voorkeur aan latex dan vind je in de categorie flesspenen en toebehoren alternatieve flesspenen. 

De Haute Couture babyfles is een plastic zuigfles en wordt standaard geleverd met een ronde flesspeen. Ronde flesspenen zijn ideaal doordat je ze nooit verkeerd in je baby’s mond kunt doen. Flesvoeding geven moet vooral een moment van ontspanning zijn voor jou en je baby en het laatste waar je je druk over wilt maken is hoe de fles in je baby’s mondje moet. Daarbij is de Haute Couture fles, net als alle andere zuigflessen van Suavinex, voorzien van een antikoliek systeem waarmee je darmkrampjes bij je baby voorkomt. Een babyfles van Suavinex brengt ouders niet alelen stijl maar ook gemoedsrust!

Wil je een andere flesspeen zoals bijvoorbeeld een flesspeen van latex of een voorgevormde dental flesspeen dan kan je deze vinden in de categorie Flesspenen en toebehoren van Baby en Kidsdesign winkel Jillxox. De standaard meegeleverde afsluitdop en reisdop sluiten de babyfles hygiënisch af en voorkomen dat de fles in je tas gaat lekken.

Bijzondere kenmerken Babyfles Haute Couture roze zijn:
* kristalheldere plastic babyfles met donkerroze en gouden elementen in de vorm van een bloem;
* wordt standaard geleverd met ronde vormloze flesspeen voor snelle acceptatie;
* zuigfles is voorzien van reisdop en afsluitdop;
* flesinhoud 150ml;
* BPA vrij;
* ook verkrijgbaar in andere stijlvolle kleuren;

Shop direct mee
Voor baby’s vanaf 6 maanden heeft Baby en Kidsdesign winkel Jillxox silicone drinktuiten waarmee je de uiteindelijke overgang van babyfles naar drinkbeker makkelijker maakt. De drinktuit kan je op iedere gewenste Suavinex zuigfles plaatsen. Shop ook direct de grotere flesvariant met een flesinhoud van 270ml mee en vul eventueel aan met bijpassende fopspeen en fopspeenketting. Leuk als kraamcadeau, geboortecadeau of babyshower cadeau!

Babyfles Newborn Combi Suavinex Roze 150ml Haute Couture

  • €10,95
  • €8,50
  • Excl. BTW: €7,02

Tags: babyfles, haute couture, luxe, plastic, 3-standen flesspeen, flesvoeding, zonder bpa, design, buikkrampjes, darmkrampjes, antikoliek, roze