Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Babyfles glas antikoliek Suavinex Blauw 240ml

Babyfles van glas uit de Meaningful Life collectie van Suavinex is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte en wordt standaard geleverd met een silicone 3-standen flesspeen. De ronde vormloze flesspeen zorgt voor een snelle adaptatie van de fles door jouw zuigeling en vormt hierdoor een musthave item voor jouw babyuitzet. 

Dit glazen babyflesje is gemaakt van transparant glas en heeft een blauw geprint beertje erop met de tekst Dear Child. Deze mooie glazen baby fles heeft een ruime flesinhoud van maar liefst 240ml en is bestand tegen grote temperatuurswisselingen. Zo kan je dit babyflesje direct vanuit de vriezer in de magnetron plaatsen. Dit is vooral ideaal wanneer je borstvoeding geeft. Je kan dan direct jouw moedermelk met flesje en al in de vriezer plaatsen, dan hoef je jouw moedermelk niet eerst over te gieten in bijvoorbeeld een Moedermelk bewaarzakje

Het grote voordeel van een babyflesje van glas is dat het geen geuren of kleuren opneemt vanuit voeding. Dit maakt een glazenflesje extra hygiënisch ten opzichte van de veel gebruikte plastic babyflessen. Babyflesje glas Blauw uit de Meaningful Life collectie van Suavinex is bovendien BPA vrij en voldoet aan de Europese Veiligheidsrichtlijnen voor babyflessen. 

De standaard 3-standen flesspeen is voorzien van een anti-koliek ventiel waardoor de kans op buikkrampjes aanzienlijk kleiner is dan met een gewone flesspeen. Wil je liever een dental voorgevormde flesspeen, een latex flesspeen of wil je jouw babyflesje met een drinktuit omtoveren in een drinkfles dan kan je deze accessoires apart aanschaffen.

 

Waarom je Babyflesje glas Blauw uit de Meaningful Life collectie nodig hebt?
- babyflesje van glas;
- flesinhoud van ruim 240ml;
- neemt geen geuren, kleuren over vanuit voeding;
- de brede vulopening maakt reinigen makkelijker;
- minder spillen van flesvoeding dankzij grote vulopening;
- BPA vrij;
- bestand tegen grote temperatuursschommelingen;
- wordt standaard geleverd met 3-standen anti-buikkrampjes flesspeen;
- geschikt voor baby’s vanaf 0 maanden;
 

Babyfles glas antikoliek Suavinex Blauw 240ml

  • €9,95
  • Excl. BTW: €9,95