Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Babyfles glas antikoliek Suavinex Blauw 120ml

Flesvoeding geven in een babyfles van glas is helemaal van deze tijd en past perfect bij ouders die bewust kiezen voor duurzame producten. Deze fles mag niet ontbreken op je babyuitzet lijst of plaats hem op je geboortelijst zodat een ander jou een cadeau kan geven wat je wel leuk vindt en ook daadwerkelijk gaat gebruiken.

3- standen flesspeen
De glazen babyfles van Suavinex wordt standaard geleverd met een silicone 3-standen flesspeen zodat je je als ouders geen zorgen hoeft te maken of de flesspeen al dan wel of niet goed in je baby's mondje is geplaatst. Daarbij zorgt de vormloze ronde natural flesspeen voor een snelle adaptatie door jouw baby en zul je probleemloos flesvoeding kunnen geven. Bovendien helpt de 3-standen flesspeen je om de g ewenste drinksnelheid van jouw kindje ‘in te schakelen’. Mocht je baby een silicone speen weigeren, probeer dan eens een zachte 100% natuurlijk rubberen flesspeen van Suavinex.

Extra brede vulopening
De glazen babyflesjes van Suavinex zijn afkomstig uit de Meaningful Life collectie en hebben een extra brede vulopening waardoor ze ideaal zijn voor het geven van flesvoeding. Dankzij de brede vulopening wordt het knoeien van flesvoeding poeder zo goed als nihil vooral wanneer je een handige doseerdoos gebruikt zoals een melkpoederdoosje

Compact formaat
Babyfles glas Suavinex 120ml is een kleine babyfles wat hem ideaal maakt voor flesvoeding van pasgeboren baby's en met name de eerste dagen waarin de hoeveelheid flesvoeding langzaam aan wordt opgebouwd. Het compacte formaat maakt de fles ook bij uitstek geschikt wanneer je kindje groter is en gebruik gaat maken van een drinktuit. Door de flesspeen te vervangen met een silicone drinktuit van Suavinex maak je van je babyfles een drinkfles voor je kindje. Het drinken uit een drinktuit wordt sterk aanbevolen en kan zeker al vanaf 6 maanden. Door te drinken uit een drinktuit leert je kindje andere spieren te gebruiken welke nodig zijn voor de spraakontwikkeling. 

Reinigen
Babyflessen van glas zijn dagelijks eenvoudig te reinigen een beetje zeep en een flessenborstel. Om je baby's fles hygiënisch te reinigen gebruik je een magnetron sterilisator. Daarmee weet je zeker dat je vrijwel alle bacteriën het verwijderd. 


PRODUCTINTRODUCTIE FILMPJE

Glazen babyfles met 3-standen flesspeen

* stijlvolle glazen babyfles zonder BPA;

* te gebruiken voor baby’s van 0 tot 6 maanden;

* wordt standaard geleverd met 3-standen flesspeen;

* stroomsnelheid van de vloeistof is zelf in te stellen;

* flesspeen is voorzien van silicone antikoliek ventiel;

* antikoliek voorkomt ongemakken bij flesvoeding (buikkrampjes, hikken);

* flesvoeding opwarmen kan in de magnetron;

* reiniging in vaatwasser is mogelijk;

* neemt geen geuren of kleuren uit voeding op;

* wordt geleverd met afsluitdeksel en reisdop voorkomt lekken in je tas;

* brede vulopening voor meer doseergemak

* kleine babyfles met flesinhoud van 120ml;

* diverse flesspenen (latex, dental ed) apart verkrijgbaar, categorie Flesspenen in Flesvoeding;

 

Lees voor meer informatie over onderhoud, reiniging en veilig gebruik altijd de handleiding van de fabrikant!

Babyfles glas antikoliek Suavinex Blauw 120ml

  • €9,95
  • Excl. BTW: €9,95

Tags: babyfles, glas, flesvoeding, bpa-vrij, design, meaningful, life, verslikken, babyuitzet, geboorte