Babyfles Dental Antikoliek Suavinex 270ml Roze

Of je deze hippe roze 270ml babyfles met konijntjes uit de Happy Bunny serie van Suavinex puur gebruikt voor kunstmatige flesvoeding of in combinatie met borstvoeding, jouw baby krijgt zijn voeding in stijl! Shop deze prachtige plastic babyfles nu online bij Jill xox. Leuk als cadeautje voor Pasen!

Suavinex staat erom bekend stijl en wetenschap moeiteloos te combineren in de mooiste babyflessen en fopspenen. Steeds weer weet Suavinex je te verrassen met babyartikelen waar je “Wauw” tegen zegt. Ook deze transparante plastic BPA vrije babyfles met schattige witte konijntjes met roze staartjes en roze dop is een babyfles waar je zelf graag naar kijkt en waarvan men zeker wil weten waar jij die unieke babyfles hebt geshopt.

De Suavinex Babyfles heeft een flesinhoud van 270ml en wordt geleverd met een medisch gekeurde silicone anatomische flesspeen.  Een dental of anatomische flesspeen (of fopspeen) bootst de tepel van de borst na tijdens borstvoeding en zorgt voor een goede ontwikkeling van het gehemelte. Bovendien is de flesspeen van babyfles Happy Bunny een zogenaamde anti-koliek flesspeen waarmee de kans op buikkrampjes door flesvoeding aanzienlijk wordt verkleind. Tijdens het drinken komt er lucht vrij die je kindje als het ware naar binnen hapt tijdens het drinken. De speciale anti-koliek speen verkleint deze hoeveelheid en daarmee dus ook de kans op vervelende buikkrampjes. 

Babyfles Happy Bunny is dan ook niet alleen een hippe maar ook een medisch verantwoorde fles  voor baby’s vanaf 0 maanden. Wanneer je Suavinex koopt dan weet je dat je kwaliteit en gemoedsrust koopt!

Plastic babyfles met dental flesspeen

* babyfles is geschikt vanaf de geboorte;

* flesinhoud 270ml;

* eenvoudig te reinigen door brede vulopening;

* makkelijk opvolgmelk vullen zonder knoeien

* dental flesspeen voorkomt snel drinken;

* om te zetten naar anti – lekbeker (apart verkrijgbaar);

* anti – koliek ventiel verkleint de kans op krampjes;

* wordt geleverd met afsluitdeksel en dop;

* flesvoeding opwarmen kan in magnetron;

* reiniging in vaatwasser is mogelijk;

* zonder BPA;

* diverse flesspenen (latex, dental ed) apart verkrijgbaar, categorie Flesspenen in Flesvoeding;

 

Lees voor meer informatie over onderhoud, reiniging en veilig gebruik altijd de handleiding van de fabrikant!

Babyfles Dental Antikoliek Suavinex 270ml Roze

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22