-34% Babyfles Combi Suavinex 360ml Blauw Haute Couture

LET OP: DEZE VARIANT VERDWIJNT UIT HET ASSORTIMENT IVM NIEUWE HAUTE COUTURE COLLECTIE!

Luxe babyfles voor flesvoeding van baby's vanaf de geboorte. Deze transparante babyfles met lichtblauwe dop heeft door de gouden elementen een luxe uitstraling. Deze design fles voor zuigelingen is afkomstig uit de Haute Couture collectie van Suavinex. Het  kristalheldere plastic geeft de zuigfles een nog meer luxe uitstraling. 

Deze luxe babyfles heeft een flesinhoud van ruim 360ml en is daardoor ideaal voor baby's vanaf de geboorte en tot zeker 12 maanden. Door de silicone 3-standen flesspeen kan de babyfles al gebruikt worden vanaf de geboorte. Plaats het gaatje onder de neus van je kindje om je kindje zo met de door hem gewenste snelheid te laten drinken. Hoe groter het gat des te sneller vloeit de vloeistof uit de zuigfles. De 3-standen flesspeen is rond en vormloos waardoor deze voor een snelle acceptatie zorgt bij baby's. De fles wordt standaard geleverd met reisdop en afsluitdop.

Heb je liever een latex flesspeen of een voorgevormde dental flesspeen dan kan je deze ook apart verkrijgen via Baby & Kidsdesign winkel Jillxox. 

 

Babyfles Combi Suavinex 360ml Blauw Haute Couture

  • €12,95
  • €8,50
  • Excl. BTW: €7,02

Tags: flesvoeding, plastic, zuigeling, babyfles, papfles, kunststof, blauw, cadeau, geboorte, jongetje