Babyfles 3-standen Suavinex 270ml Blauw Mint Indian

Flesvoeding geven kan stijlvoller! Babyfles Suavinex Indian Blauw met 3-standen flesspeen uit de Indian collectie van Suavinex is een must have voor jouw baby uitzet lijst! Deze hippe Suavinex babyfles met indianen gezichtje, veertjes en cactussen heeft een flesinhoud van 270ml. Koop de silicone drinktuit erbij en je kindje heeft vanaf 6 maanden een mooie kinder drinkfles met drinktuit. Zo doe je extra lang met jouw Suavinex fles! Bovendien verkleint de antikoliek flesspeen de kans op darmkrampjes bij jouw baby. 

Babyfles Indian Blauw is een brede hals fles met een ronde fysiologische 3-standen antikoliek flesspeen waarmee het risico op darmkrampjes kleiner wordt. Met een 3-standen flesspeen regel je met een simpele draai de snelheid van de melkstroom. Op de flesspeen staan 3 gaten; klein, middelgroot en groot. Het kleinste gat staat voor stand 1, het middelgrote gat voor stand 2 en het grootste gat staat voor stand 3. Voor een langzame melkstroom zorg je dat het kleinste gat zich onder de neus van je kindje bevindt. Om van snelheid te veranderen draai je gewoon net zo lang totdat je de gewenste snelheid (stand) hebt bereikt voor jouw kindje.

De 3 – standen flesspeen is overigens een vormloze speen die ook wel kersspeen of ronde speen wordt genoemd en is door zijn vorm dan ook zeer geschikt voor flesvoeding van pasgeboren baby’s. Andere flesspenen (latex en dental varianten) zijn apart verkrijgbaar.


Pluspunten van de Suavinex 270ml Indian babyfles blauw met brede vulopening zijn:

* geschikt vanaf 0 maanden;
* eenvoudig te reinigen door brede hals;
* silicone 3 – standen flesspeen;
* om te zetten naar kinder drinkfles (drinktuit apart verkrijgbaar);
* anti – koliek ventiel verkleint de kans op darmkrampjes;
* flesinhoud 270 ml;

Babyfles 3-standen Suavinex 270ml Blauw Mint Indian

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22

Tags: flesvoeding, plastic, zuigeling, babyfles, papfles, kunststof, blauw, cadeau, geboorte, jongetje