-20% Baby Cadeau set Suavinex Welcome Boy

Baby cadeau set Suavinex Welcome Boy is een fantastisch cadeau waarmee je de aanstaande ouders een perfecte start geeft voor de zorg van hun baby. Baby cadeau set Suavinex Boy is een 7-delige set bestaande uit 2 babyflessen van 150 ml, 2 babyflessen van 270ml, een -2.4 maanden fopspeen die zelfs geschikt is voor baby’s die tot 2 maanden te vroeg worden geboren met bijpassende fopspeenketting en melkpoedertoren. Dit is het perfecte kraamcadeau/ babyshower gift en ideaal om deze limited edition van Suavinex als zwangere zelf aan te schaffen voor jouw babyuitzet! Op=Op.

De twee kleine blauwe babyflessen van 150ml zijn door de ronde silicone slow flow speen ideaal voor de eerste levensdagen van je pasgeboren baby. De slow flow speen helpt je baby om op een rustige manier zijn zuigelingenvoeding  uit een flesje te drinken. Het ronde vormloze zuiggedeelte zorgt voor een snelle adaptatie van de speen bij jouw baby. Ook is dit formaat goed door jouw baby zelf vast te houden wanneer hij zo’n 4 maanden is.

Wanneer je newborn baby meer voeding nodig heeft, gebruik je de grotere 270ml babyflessen in blauw uitvoering. Deze babyflessen zijn voorzien van een ronde silicone vormloze 3-standen flesspeen. Met deze flesspeen kan je de snelheid waarmee de vloeistof uit de fles druppelt aanpassen aan de behoefte van jouw baby. Bijkomend voordeel van een rond vormloos zuiggedeelte is dat het altijd goed in de mond zit doordat er geen onder of bovenkant is zoals het geval is bij dental zuiggedeelten. Weer iets waar je je geen zorgen over hoeft te maken als ouders.

De meegeleverde blauwe poedertoren helpt jou bij de bereiding van jouw baby’s voeding. Vul elk compartiment met de hoeveelheid voeding die past bij jouw baby. Op het moment dat het tijd is voor zijn voeding heb je de juiste dosering al klaar. Dit is vooral handig wanneer je geen extra gedoe wilt wanneer jouw baby onrustig is en jij gestrest raakt. Je hoeft in zo een situatie dan niet meer na te denken over hoeveel zuigelingenvoeding je moet afmeten want je hebt het dan al klaar. Daarbij voorkomt de handige doseerdop van de Suavinex melkpoedertoren dat je zuigelingenvoeding knoeit/ verspilt. Door gebruik te maken van een melkpoedertoren maak je het je zelf een stuk makkelijker voor thuis maar ook voor onderweg. Zo kan je ervoor kiezen om slechts 1 dosering (=1 compartiment), 2 doseringen of zelfs om 5 voedingen gereed te maken.

Je pasgeboren baby heeft naast de juiste voeding ook behoefte aan zuigen. De meeste baby’s zullen een fopspeen dan ook als prettig ervaren. Wanneer je een baby hebt die veel zuigbehoefte heeft en steeds op jouw pink sabbelt dan ben je blij wanneer je jouw baby een speentje aan kan bieden. Daarbij zorgt het zuigen op een speen ervoor dat jouw baby het gelukshormoon aanmaakt wat helpt om te ontspannen/ relaxen. Is je baby blij dan zijn jullie als ouders ook blij. Deze vlindervormige blauwe -2.4 maanden fopspeen van Suavinex is ook geschikt voor baby’s die tot 2 maanden (-2) te vroeg worden geboren. Het ronde vormloze silicone zuiggedeelte zorgt net als de flesspenen voor een snelle adaptatie door jouw baby. Uiteraard is deze fopspeen geschikt voor baby’s die op tijd worden geboren (0 maanden). Vergeet niet om iedere 6 weken de fopspeen van je baby te vervangen met een nieuwe en zijn fopspeen dagelijks te controleren!

Je baby’s outfit is pas compleet met de bijpassende blauwe fopspeenketting bij zijn fopspeen. De fopspeenketting heeft een plastic clip met plastic tandjes zodat de kleding van je baby niet beschadigd raakt.

Bijzondere kenmerken van Baby Cadeau set Boy zijn:

* flesinhoud: twee van 150ml en twee van 270ml;
* zuiggedeelte van de flessen: rond vormloos (fysiologisch);
* een rond zuiggedeelte (fles en fopspeen) zit altijd goed in de mond;
* materiaal zuiggedeelte flessen en fopspeen: silicone
* fopspeen is geschikt voor baby’s vanaf 0 maanden;
* fopspeen is ook geschikt voor baby’s die tot 2 maanden te vroeg zijn geboren;
* plastic fopspeenketting met plastic clip;
* flessen zijn gemaakt van polypropyleen;
* alle items zijn vrij van BPA;

 

Baby Cadeau set Suavinex Welcome Boy

  • €49,95
  • €39,95
  • Excl. BTW: €33,02

Tags: kraamcadeau, set, baby, limited, geboorte, newborn, babykado, 0 maanden