-25% Baby cadeau set jongetje Suavinex Blauw

Deze prachtige babycadeau set bestaat uit drie fashion items uit de Suavinex Rose et Bleu collectie. Deze eerste dag set is ideaal als kraamcadeau of babyshower gift doordat de babyfles, de fopspeen en de fopspeenketting in een prachtige transparante cadeaudoos wordt geleverd. 


De brede hals zuigfles wordt geleverd met een standaard dental speen van silicone (doorzichtig). De brede opening van de fles zorgt ervoor dat de bereiding van flesvoeding eenvoudiger gaat doordat de schepjes poeder er makkerlijker kunnen worden ingeschept. De fles is voorzien van zachtblauwe en witte ruitjes met op de voorkant van de fles een lichtblauwe schotse terrier. De fles heeft maar liefst een flesinhoud van 270ml. Bij het geven van flesvoeding zul je maximaal gebruik maken van 180ml. De fles is dus groot genoeg.

In stijl voor de 'eerste' dag komen gaat nog beter met een bijpassende fashion fopspeen uit de Rose et Bleu collectie. De fopspeen is een lichtblauwe silicone dental fopspeen met schotse terrier icoontje en is geschikt voor gebruik vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. Het perfecte accessoire voor de fopspeen is natuurlijk de perfect matchende schotse terrier fopspeenketting in zilverlook  uit dezelfde collectie van Suavinex. Op deze zilver fashion fopspeenketting met transparante ketting, staat in blauw het woord Scottish op het hondje. 


Pluspunten babycadeau set jongetje Suavinex Blauw:
- babyfles 270ml met silicone (transparant) dental flesspeen;
- BPA vrij;
- silicone dental fopspeen 0 tot 6 maanden;
- zilver hondmodel fopspeenketting met de tekst Scottish erop;
- de fopspeenketting heeft een blauwe ketting met plastic clip zodat je niet bang hoeft te zijn voor beschadigingen aan kleding;
- de babyfles kan je met de silicone drinktuit van Suavinex omtoveren tot een antilekfles;
- uit serie Rose et Bleu collectie is tevens een fopspeendoosje beschikbaar voor het hygienisch opbergen van 1 fopspeen;


CADEAUVERPAKKING
Shop direct zo'n kekke cadeauverpakking mee van Pimpelmees. Je kan de verpakking hier bekijken. 

Baby cadeau set jongetje Suavinex Blauw

  • €19,95
  • €14,95
  • Excl. BTW: €12,36

Beschikbare opties:

Tags: flesvoeding, plastic, zuigeling, babyfles, papfles, kunststof, blauw, cadeau, geboorte, jongetje