-25% Baby cadeau set meisje Suavinex Roze

Deze prachtige babycadeau set bestaat uit drie fashion items uit de Suavinex Rose et Bleu collectie. Deze eerste dag set is ideaal als kraamcadeau of babyshower gift doordat de babyfles, de fopspeen en de fopspeenketting in een prachtige transparante cadeaudoos wordt geleverd. 


De brede hals babyfles wordt geleverd met een standaard anatomische/ dental flesspeen van silicone (doorzichtige flesspeen). De bredere opening van de fles zorgt ervoor dat de bereiding van flesvoeding makkelijker gaat doordat de schepjes poeder er eenvoudig kunnen worden ingeschept. De babyfles is voorzien van mooie roze en witte ruitjes en op de voorzijde van de fles een schotse terrier. De fles heeft een flesinhoud van 270ml en is daarmee voldoende groot voor de flesvoedingsperiode van je kindje. 
 

Fashionable voor de 'eerste' dag komen gaat uitstekend met een fashion fopspeen zoals deze uit de Rose et Bleu collectie. De fopspeen is een silicone dental fopspeen welke geschikt is voor gebruik vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. Het perfecte accessoire voor de fopspeen is natuurlijk de bijpassende fopspeenketting in schotse terrier model uit dezelfde collectie van Suavinex. Op deze zilverlook fashion fopspeenketting staat in roze letters het woord Scottish. 


Pluspunten babycadeau set Suavinex roze:
- babyfles 270ml met silicone (transparant) dental flesspeen;
- BPA vrij;
- silicone dental fopspeen 0 tot 6 maanden;
- zilver appelmodel fopspeenketting met de tekst Scottish erop;
- de fopspeenketting heeft een roze ketting met plastic clip zodat je niet bang hoeft te zijn voor beschadigingen aan kleding;
- de babyfles kan je met de silicone drinktuit van Suavinex omtoveren tot een antilekfles;
- uit serie Liberty is tevens een fopspeendoosje beschikbaar voor het hygienisch opbergen van 1 fopspeen;


CADEAUVERPAKKING
Shop direct zo'n kekke cadeauverpakking mee van Pimpelmees. Je kan de verpakking hier bekijken. 

Baby cadeau set meisje Suavinex Roze

  • €19,95
  • €14,95
  • Excl. BTW: €12,36

Beschikbare opties:

Tags: cadeau, set, roze, babyfles, flesvoeding, speen, babyuitzet, speenketting, meisje, kraamcadeau, geboorte