Borstkolf Suavinex Link met Dual-systeem

De elektrische borstkolf Link Dual van Suavinex ondersteunt jou bij de borstvoeding om jouw kindje de beste voeding aan te bieden die er is op momenten waarop je dit misschien zelf niet kunt of wilt. De Link Dual werkt zowel op stroom als op batterijen. Dit geeft jou de vrijheid om overal te kolven wanneer je dit wilt. De Link Dual Borstkolf is geschikt voor zowel werkende mama’s als thuismama’s. Wordt standaard geleverd met 150ml flesje!

De Link Dual maakt gebruik van een uniek Dual-systeem waarbij zowel de zuigkracht als de zuigfrequentie wordt geregeld. Hierdoor bootst de Link Dual borstkolf het zuigen van jouw baby bijna perfect na waardoor je een meer natuurlijke kolfbeleving hebt. Daarbij kent de Link Dual ruim 11 standen die ervoor zorgen dat jouw melk op een voor jou prettige manier wordt afgekolfd. Bovendien werkt de elektrische Link Dual borstkolf van Suavinex zowel op stroom als op batterijen zodat je overal kunt kolven zonder dat je afhankelijk bent van een stopcontact. De Link Dual zorgt ervoor dat jij niet wordt beperkt in jouw bewegingsvrijheid en je kunt gaan en staan waar en wanneer je maar wilt.

De elektrische Dual borstkolf van Suavinex is afkomstig uit de Link-serie en wordt standaard geleverd met een kleine babyfles van 150ml met een combi/ natural zuiggedeelte. Om jouw moedermelk te bewaren wordt de Suavinex borstkolf tevens geleverd met 5 wegwerp moedermelk bewaarzakje en een reiszak voor de borstkolf.

Extra borstvoedingsartikelen zoals de moedermelk bewaarzakjes, tepelhoedjes, tepelcreme en gelpads van Suavinex zijn apart verkrijgbaar in de categorie Borstvoeding. 

Bekijk de borstkolf in onderstaand filmpje

Bijzondere kenmerken elektrische borstkolf Suavinex Link Dual zijn;
- elektrische borstkolf die zowel op netstroom als op batterijen werkt;
- maakt gebruik van een uniek Dual-systeem die zowel zuigkracht als zuigfrequentie regelt;
- wordt standaard geleverd met babyfles 150ml, 5 moedermelk bewaarzakjes, borstkolf en bewaarzakje voor de borstkolf.

Borstkolf Suavinex Link met Dual-systeem

  • €159,90
  • Excl. BTW: €159,90

Tags: borstvoeding, kolven, moedermelk, mama