Drinkfles Suavinex Roze v.a. 18mnd

Peuters willen zelfstandig zijn en dan is een drinkfles zoals deze hippe roze fles met sporttuit van Suavinex een goed begin. Peuters staan erom bekend dat ze soms wat onhandig kunnen zijn waardoor drinkbekers worden omgestoten en je als ouders (voor de zoveelste keer) een plas drinken moet opruimen. Bespaar jezelf flink wat gedoe en koop een drinkfles voor je peuter!

Deze mooie drinkfles van Suavinex is voorzien van een sport drinktuit. De eenvoudig te openen drinkfles zorgt ervoor dat jouw dreumes zichzelf kan bedienen wanneer hij dorst heeft. Het enige wat jij hoeft te doen is zijn drinkfles voor hem binnen handbereik neer te zetten. Zodra jouw dreumes de drinktuit opent komt er vloeistof uit zijn fles. Dit maakt de drinkfles dan ook fantastisch voor thuisgebruik en onderweg.

Bovendien zijn de drinkflessen van Suavinex ideaal te combineren met je Suavinex babyfles of met een Suavinex antilekbeker vanaf 6 maanden. Zo kan je jouw kind zijn drinkfles nog eens van een ander printje voorzien. Schroef gewoon de onderkant van een willekeurige Suavinex babyfles en draai er de bovenkant van de drinkfles (of Suavinex antilekbeker) op. Op dezelfde manier kan je ook de flesinhoud voor je kind bepalen. Drinkfles Suavinex Hello Fox Roze heeft een flesinhoud van maximaal 360ml. Is dit te veel dan vervang je de drinkfles met een kleine 150ml babyfles van Suavinex of met het onderste gedeelte van een Suavinex 6+ antilekbeker. Lekker mix & matchen dus met Suavinex. 

Drinkfles Suavinex Roze v.a. 18mnd

  • €12,95
  • Excl. BTW: €10,70

Tags: booo, drink, fles, 18