Drinkfles OXO Tot Twist Top Groen

Drinkfles Twist Top groen van OXO Tot is ideaal als schoolfles, handige fles voor thuis of onderweg. Met een handige draai ‘Twist’ van de deksel sluit je de drinkfles af en voorkom je dat hij lekt of dat er beestjes in het drinken van je kind komen.

De Twist Top drinkfles groen komt uit de  Big Kids collectie van OXO Tot en is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf een jaar of twee. Met een flesinhoud van ruim 350ml heeft je kind voldoende drinken mee naar school. Het silicone rietje is aangepast aan het ‘grote’ kind en heeft een wijdere drinkopening zodat je kind meer vloeistof ineens kan wegdrinken. Een groot kind kan immers al meer vloeistof verwerken. Bovendien kan je kind door de wijdere opening van het rietje nu ook andere vloeistoffen als smoothies of milkshakes drinken.

Het handige aan de Twist Top is dat je kind deze stijlvolle groene fles zelf eenvoudig kan bedienen en je niet bang hoeft te zijn dat hij zijn fles omstoot waardoor er een kliederboel ontstaat. Draai aan de deksel om te openen en het rietje schuift er vanzelf uit. Klaar met drinken dan draait je kind het deksel gewoon dicht en verdwijnt het rietje weer. Wanneer de drinkfles gesloten is, lekt hij niet en trekt hij in de zomerperiode geen vervelende beestjes als bijen en mieren aan.

De grote vulopening maakt de Twist Top makkelijk te reinigen. Voor extra hygiëne is zelfs het rietje volledig uit de drinkfles te verwijderen. De Twist Top groen is van een transparant BPA vrij groen materiaal gemaakt. Doordat de fles transparant is, kan je altijd zien hoeveel je kind heeft gedronken zonder dat je eerst zijn drinkfles moet openen.


PRODUCT DEMONSTRATIE


Bijzondere kenmerken van Drinkfles Twist Top groen zijn:
- stijlvolle drinkfles in zacht lime groen;
- transparant materiaal zodat je direct zicht hebt op het drinkgedrag van je kind;
- BPA vrij;
- antislip handvat;
- silicone rietje met wijde opening (handig voor het drinken van smoothies, milkshakes);
- kan in de vaatwasser;
- afmeting drinkfles is ongeveer 7.5cm x 11.4cm x 14cm;
- inhoud drinkfles is ruim 350ml;

Drinkfles OXO Tot Twist Top Groen

  • €14,95
  • Excl. BTW: €12,36