Rammelaar Suavinex Galaxy Blauw

Design rammelaar Galaxy Blauw van Suavinex is het perfecte fitnessmaatje voor je baby. Met de hippe Galaxy rammelaar leert jouw kindje zijn handjes kennen en doet hij tevens een kleine workout waarbij hij als het ware kleine spieroefeningen doet.

De drie fel gekleurde ballen van de Galaxy Blauw zijn gevuld met miniballetjes en zullen jouw kleintjes aandacht trekken en anders zullen de blauw, rode en zacht groene ballen wel zijn nieuwsgierigheid wekken. Deze stijlvolle design rammelaar is zowel een lust voor de ogen als voor je baby’s zintuigen. Het stimuleert je baby om de rammelaar te grijpen en in zijn mondje te doen. Deze stimulaties dragen tevens bij aan de ontwikkeling van je baby’s creatieve vermogen.

De drie ballen worden bijeen gehouden door een handvat waardoor ze er uit zien als prachtig gekleurde lolly’s. Bovendien is de rammelaar door zijn handvat goed door kleine handjes vast te houden en is zeker een musthave babyartikel voor design baby’s. Rammel in stijl!


Pluspunten van Design Rammelaar Galaxy Blauw zijn:

- stimuleert de spierontwikkeling;
- makkelijk vast te houden door je baby;
- drie felgekleurde rammelende ballen (blauw, rood en zacht groen);
- eenvoudig te reinigen;
- 0% BPA;


Shop direct mee!
Maak van deze design rammelaar een complete design set en shop direct een hippe fopspeen mee in bijvoorbeeld aqua of stylish wit. En wat denk je van een kekke babyfles om een volledige babyshower cadeausetje mee te maken? Natuurlijke kan je er ook nog een stoere knuffel bij doen zoals lange gele Olli van het lifestyle merk Olli + Jeujeu. Of kies een ander hip babyartikel. Aan jou de keus!

Rammelaar Suavinex Galaxy Blauw

  • €9,95
  • Excl. BTW: €9,95