Bestellen en bezorgen

 

Door het Corona virus kan het zijn dat jouw bestelling tijdelijk langer onderweg is dan je van ons gewend bent. Hou daarom om teleurstelling te voorkomen rekening met een iets langere levertijd van ongeveer 1 tot 2 dagen extra. 

Thuis bezorgen binnen Nederland €3,95!
Bij Jill xox werken we met standaard tarieven voor de bezorgkosten.
Voor slechts €3,95 wordt je bestelling in Nederland bij je thuis of op je werk bezorgd. 
Bestel je voor € 35,- of meer dan betaal je geen verzendkosten. Dit geldt enkel voor Nederland.


Thuis bezorgen in België al voor €5,95!
Verzendingen naar België bedragen €5,95. Voor België is gratis verzending mogelijk vanaf een bestelbedrag van €75,- of meer.
Verzendkosten worden door ons na betaling teruggeboekt op het rekeningnummer waarmee de betaling heeft plaatsgevonden. Of je maakt het bedrag direct over op het rekeningnummer van Jillxox waarbij je zelf reeds de verzendkosten van €8,95 in mindering hebt gebracht. Let hierbij op dat je jouw bestelnummer doorgeeft in de omschrijving.

Bankgegevens Jillxox

Jillxox (naam ontvanger)
NL28INGB0006066478 (IBAN nummer)
INGBNL2A (bic code)Facturen ontvang je digitaal van ons direct in je inbox. 


Afhaalpunten DPD of DHL
Je bestelling liever laten bezorgen op een afhaalpunt van DPD of DHL? Ook dit is geen probleem. Geef in het opmerkingenveld jouw gewenste afhaalpunt op en wij laten je bestellen dan voor hetzelfde bedrag daar bezorgen.


Doorgaans volgende dag in huis! 
Voor de verzending van jouw bestelling maken we afhankelijk van de grootte van je bestelling gebruik van pakketpost of brievenbuspost. Babywinkel Jillxox.nl streeft ernaar om bestellingen binnen 2 tot 3 werkdagen (na ontvangst van je betaling) bij het door jou opgegeven afleveradres te bezorgen. De meeste bestellingen worden echter al de volgende dag thuisbezorgd. Indien je jouw bestelling 3 werkdagen na de aangegeven besteldatum nog niet binnen hebt, laat ons dit dan direct weten via info[@]jillxox[punt]nl zodat we actie kunnen ondernemen. Je ontvangt ook altijd een email bericht zodat je weet dat jouw bestelling onderweg is. Op zaterdag en zondag worden er geen bestellingen verwerkt. Bestellingen die in het weekend zijn geplaatst, worden vanaf maandag in behandeling genomen. 

Controleer je bestelling
Controleer direct na het plaatsen van jouw bestelling of je bestelling correct is. Het kan namelijk gebeuren dat je per ongeluk een verkeerd artikel hebt besteld. Stuur ons dan direct een mail zodat we jouw bestelling kunnen tegenhouden zodat jij nog het eea kunt wijzigen. Dus voorkom teleurstellingen en/of extra kosten en controleer de Bevestigingsmail van je bestelling. De Bevestigingsmail ontvang je automatisch, direct na het plaatsen van je bestelling. Het kan voorkomen dat deze mail in de Ongewenste berichten map/ Spambox terechtkomt. Controleer daarom ook deze map.

Vragen over je bestelling?
Heb je een verkeerd artikel geleverd gekregen of is bijvoorbeeld je bestelling geannuleerd kijk dan op de Klantenservice pagina van Jill waar je al een aantal veel voorkomende vragen en antwoorden vindt. Staat jouw vraag er niet bij dan kan je ons via email [info@.jillxox.nl] op maandag, dinsdag en donderdag bereiken van 09.00 - 12.00uur. Op woensdag en vrijdag is Jillxox gesloten. Vermeld in je correspondentie met Jill altijd je bestelnummer zodat we al jouw gegevens bij de hand hebben en zo jouw vraag sneller kunnen beantwoorden.

LET OP: weersomstandigheden kunnen voor vertragingen zorgen net als leveringen rondom de feestdagen. Jill probeert jou in elk geval zo goed mogelijk te informeren over de bezorging en brengt jou op de hoogte van eventuele wijzigingen. Houd er rekening mee dat wij geen invloed hebben op de snelheid van de bezorgdienst. 

Feestdagen, vakantiesluitingen & Trainingen
Tijdens de feestdagen is bestellen uiteraard mogelijk. Houd er echter rekening mee dat het bezorgen van jouw bestelling langer duurt dan normaal. In principe kan je er dus vanuit gaan dat we jouw bestelling de eerst volgende werkdag na een feestdag bij een bezorgdienst aanbieden zodat je het zo snel mogelijk in huis hebt. 

Baby gift shop Jill voegt regelmatig nieuwe producten aan haar assortiment toe. Zodat we weten wat nou de beste eigenschappen zijn van een product voor jou als consument, volgen we producttrainingen. Tijdens een producttraining is Jill gesloten zodat we onze aandacht kunnen richten op wat jij als consument aan tekst/ toelichting op onze producten nodig hebt en de benodigde cursussen kunnen volgen.

Op onderstaande (feest)dagen zijn wij gesloten:

Bestellingen die je op onderstaande vakantiedagen plaatst worden de eerstvolgende werkdag verzonden!

27 en 28 februari
Goede Vrijdag
1ste en 2e paasdag
Koningsdag
Dag van de Arbeid
Dodenherdenking
Bevrijdingsdag
Hemelvaartsdag 30 mei en 31 mei
1ste en 2e Pinksterdag

13 t/m 15 september  trainingsdagen 

Herfstvakantie 21 t/m 23 oktober
Sinterklaas
Kerstavond 24 december
1ste en 2e Kerstdag tm Nieuwjaarsdag


LET OP: houd er rekening mee dat de postbezorgdiensten NIET op zon-en feestdagen bezorgen. Zorg er dus voor dat je tijdig bent met bestellen. 

Prijzen
De prijs die je op de website ziet staan is de prijs die we als verkoopprijs hanteren. Verzendkosten zijn inclusief administratiekosten en worden zichtbaar wanneer je gaat Afrekenen.  Het bedrag wat in je Winkelwagen wordt getoond is gebaseerd op verzending binnen Nederland.