Zwanger cadeau set Bevalling | Expecting Mummy

Als zwangere bijna mama moet je natuurlijk ook goed voor jezelf zorgen en dat gaat een stuk makkelijker wanneer je alles wat je nodig hebt aan persoonlijke verzorging vanaf week 24 van je zwangerschap in één handig koffertje terug kan vinden.

Cadeau set "Bevalling" bestaat uit een prachtig tinnen koffertje met roze pied de poule motief. Hetzelfde motief vind je terug op de drie verzorgingsproducten voor mama die in het koffertje zitten. Je vindt er een royale tube (250ml) Anti striae crème om zwangerschapsstrepen te voorkomen.  Een heerlijke Body mist (100ml) om over je gehele lichaam te verstuiven en een rolstick met massage olie (10ml) speciaal voor het perineum. En natuurlijk vind je er ook een handig boekje met informatie over  hoe je de producten uit het koffertje het beste toe kunt passen en ander praktische tips voor tijdens je zwangerschap.

Bekijk ook eens de blog van Jillxox op Liefsjill.nl met een handige zwangerschapskalender waarin je informatie vindt over jouw zwangerschap per week.

Bijzondere elementen Beauty cadeau set "Zwanger" (Expecting Mummy):
- 4 delige verzorgingsset voor zwangeren;
- 1 tinnen koffertje;
- 1 tube anti striae crème (250ml);
- 1 Body mist verstuiver (100ml);
- 1 rolstick (10ml) met massage olie voor het perineum;
- vrij van parabenen, ftalaten,caffeine en zonder toegevoegde kleurstoffen;

Zwanger cadeau set Bevalling | Expecting Mummy

  • €39,95
  • Excl. BTW: €33,02

Tags: zwanger, cadeau