Kwijlslabben

Kwijlslabben

Een kwijlslab voor jouw baby is een stijlvolle slab die natte kleertjes voorkomt. Een kwijlslab wordt over het algemeen gebruikt om het overtollig zever/ kwijl op te vangen dat ontstaat bij doorkomende tandjes. Tegenwoordig zijn de kwijlslabben zo hip dat je kindje ze ook in de vorm van bandana als fashion item om de hals kan dragen. Bij Jillxox vind je dan ook verschillende functionele en stijlvolle kwijlslabben voor jouw kindje. 

Weergegeven:
Sorteren op:

Kwijlslab Elodie Details Blauw

Zevert of kwijlt je kindje veel dan is het een enorme uitdaging om je kindje droog te houden. Met deze prachtige blauwe kwijlslab uit de Pretty Petrol collectie van Elodie Details houd je jouw kindje droog en stylish! Geef deze stijlvolle kwijlsla..

€14,95 Excl. BTW: €14,95

Kwijlslab Elodie Details Grijs

Speciaal voor jouw baby heeft Elodie Details een  kwijlslab gemaakt die voorkomt dat je baby's kleding helemaal doorweekt is van zijn eigen kwijl dankzij de waterafstotende toplaag. Wat veel ouders vergeten is dat de kwijl lang..

€14,95 Excl. BTW: €14,95

Kwijlslab Elodie Details Oogappel

Deze prachtige kwijlslab uit de oogappel collectie van Elodie Details heeft een waterafstotende toplaag en voorkomt dat jouw kindje helemaal nat wordt van zijn eigen zever/ kwijl. Wat veel ouders vergeten is dat de kwijl langs de mond tot onder de..

€14,95 Excl. BTW: €14,95

Kwijlslab Elodie Details Royal Blauw

Kwijlslab Royal Blauw is een kwijlslab van organisch katoen met verstelbare drukknopen. Het gouden kroontje in het puntje van de slab met deze Elodie Details kwijlslab extra koninklijk. Om te kwijlen zo mooi!   Speciaal voor jouw ..

€14,95 Excl. BTW: €14,95

Kwijlslab Elodie Details Royal Roze

Kwijlslab Royal Roze is een katoenen kwijlslab met verstelbare drukknopen. Het gouden kroontje in het puntje van de slab met deze Elodie Details kwijlslab extra koninklijk.  Speciaal voor jouw baby heeft Elodie Details een&nb..

€14,95 Excl. BTW: €14,95

Kwijlslab Elodie Details Roze

Pluspunten van de Kwijlslab Poeder roze zijn:* Kwijlslab (vanaf 3 maanden) in zacht roze met strik; * tevens te gebruiken als gewone slab; * verkleint de kans op smetplekken; * in breedte verstelbaar door 2 drukknoopsluit..

€14,95 Excl. BTW: €14,95

Kwijlslab Lichtblauw

De kwijlslab is een handige slab om het gezever bij doorkomende tandjes op te vangen. Maar ook  een Fashionable slab om jouw baby’s kleding te beschermen of om je baby’s outfit mee af te stylen. Gebruik jouw Dribble Ons slab als opvangdoekje ..

€8,95 Excl. BTW: €8,95

Kwijlslab Mum2Mum Mintgroen

Smetplekken ontstaan doordat de huid van je baby niet goed droog is gemaakt na zijn badje, wanneer hij spuugt of bijvoorbeeld door het kwijlen. Vooral voor het opvangen van overmatig zever is de Mum2Mum kwijlslab een fantastische oplossing do..

€6,95 Excl. BTW: €6,95