Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Knuffel bijtring 3in1 Konijn Bonnie

DINGaRINGs van het Australische merk OB Designs zijn super leuke 3in1 pluche design bijtringen die al te gebruiken zijn vanaf de geboorte! DINGaRINGs zijn schattige pluche knuffel dieren met daaraan vast een bijtring van hout: een knuffelbijtring dus. En als jouw baby zijn pluche design knuffelbijtring Konijn Bonnie vrolijk heen en weer schudt dan wordt hij verrast met een subtiel rammeltje. DINGaRINGs knuffelbijtringen zijn dan ook ideaal als kraamcadeau voor newborns of babyshowergift voor de aanstaande ouders!
 

De pluche knuffel dieren  van OB Designs zijn niet alleen stylish, grappig, fluffy en uniek, ze zijn ook nog eens functioneel. Door jouw baby te laten spelen met zijn pluche knuffelbijtring help je hem met de ontwikkeling van zijn motorische vaardigheden en een goede oog-handcoördinatie. Het kleine subtiele rammeltje dat in de knuffelbijtring zit, leert jouw baby oorzaak en gevolg kennen. Hij schudt (oorzaak) en zijn knuffelbijtring rammelt (gevolg). Daarbij ontwikkelt je baby zijn tastzin met de verschillende materialen die zijn gebruikt voor de knuffelbijtring. Voor de productie van de knuffelbijtringen wordt zoveel mogelijk het milieu in acht genomen en wordt waar mogelijk recyclebaar materiaal gebruikt, zo min mogelijk plastic gebruikt en kiest OB Designs met zorg de productie plaatsen uit.
 

De hippe DINGaRINGs 3in1 pluche design knuffelbijtringen hebben elk hun eigen unieke karakter. Zo is knuffelbijtring Bonnie Bunny oftewel Bonnie Konijn een bikini model. Bonnie Konijn houdt van de snelweg en sneakers. Waar ze minder fan van is, zijn aluminium folie en de zogenoemde ‘Muffin tops’; topjes waar bij je vetrollen zichtbaar zijn. Tja, als model kan ze zich natuurlijk geen grammetje vet veroorloven.
 

Bonnie Konijn vindt het heerlijk om overladen te worden met natte kusjes van jouw baby en net als alle  DINGaRINGs knuffelbijtringen moet Bonnie Konijn dan soms ook even lekker in bad. Je wast Bonnie Konijn dan het beste even met de hand in koud water en laat haar binnen aan de lucht drogen. Buiten leg je Bonnie Konijn het beste in de schaduw te drogen. Zo blijft de natuurlijk houten bijtring en Bonnie het konijn het langst mooi.


Pluspunten van de 3in1 pluche knuffelbijtring Konijn Bonnie:
* geschikt vanaf 0 maanden;
* luxe design pluche knuffel, bijtring en rammelaar in 1;
* stijlvol grijp – en bijtspeeltje;
* natuurlijk houten bijtring;
* de gemiddelde afmeting van een knuffelbijtring is ongeveer 16cm x 9cm;


Shop ook online 
Een knuffelbijtring is natuurlijk al een mooi kraamcadeau of babyshowergift op zich. Wil je er nog iets extra’s bij doen, kijk dan eens naar de fopspenen van 100% natuurlijk rubber met kek fashion printje of silicone fopspenen in zachte kleuren. En wat denk je van een hippe RVS Pura Kiki Babyfles of liever een babyfles van glas.  

Knuffel bijtring 3in1 Konijn Bonnie

  • Merk: OB Designs
  • Model: Knuffel bijtring
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €15,95
  • Excl. BTW: €15,95

Tags: puur, hout, natuurlijk