Luiertas Petunia Pickle Bottom Zwart

Petunia Pickle Bottom luiertas Hapiness in Hamburg

De stijlvolle Petunia Pickle Bottom luiertas in Hapiness in Hamburg uitvoering, is een veelzijdige zogenaamde City Carryall damestas, die je als newbie mama zeker zult waarderen. Zo zit er in deze luiertas een ingebouwde commode waarop je jouw kleintje eenvoudig kunt verschonen. Daarbij ontvang je geheel in Petunia Pickle Bottem stijl, een zwarte billendoekjes box met het PPB monogram erop. De Latte kleurige verzorgingstas is gedecoreerd met prachtige elegante bloemen in ei-vorm, waarop de bloemblaadjes in de kleur leisteen, onyx en wit te zien zijn. Op de voorzijde van de tas zit in een citroenkleur een mooi geborduurd detail.

Veelzijdige luiertas

De buitenkant van deze luiertas is gecoat met een pvc-vrije laag waardoor deze damestas waterafstotend is. Aan de voorzijde zit één groot vak en aan de zijkanten zijn ook vakken te vinden. Aan de binnenzijde vind je voldoende mogelijkheden om jouw babyflessen, fopspenen, billendoekjes, luiers en groeiboekje van het consultatiebureau, op te bergen. Met de Petunia Pickle Bottom luiertas heb je zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde (voor, achter en zijkant!) voldoende opbergmogelijkheden voor jou en je baby’s spulletjes. Het handvat van de tas is gepolsterd wat voor een extra draagcomfort zorgt. De Happiness in Hamburg verschoningstas is tevens voorzien van een verstelbare riem, waarmee je de tas kan dragen zoals jij dit wilt. In messenger-stijl (diagonaal) of over de schouder. 


PRODUCT DEMONSTRATIE City Carryall 

 


Pluspunten van Luiertas Petunia Pickle Bottom Happiness in Hamburg zijn;

  • Stijlvolle designer tas met opvallende prints;
  • ingebouwde ‘commode’;
  • verschoningsmat is verwijderbaar van ‘commode’;
  • buiten en binnenkant zijn eenvoudig schoon te maken;
  • meerdere draagstijlen door verstelbare schouderriemen;
  • afmetingen: 33cm  x 30cm x 14cm;

Shop direct mee!

In de Happiness in Hamburg serie is tevens het Beginningsboekje verkrijgbaar.  Hierin kun je allerlei gegevens van je kleintje opbergen maar ook die van jou. Denk hierbij aan de omschrijvingen en data van inentingen, zorgverzekeringpasjes, afsprakenkaarten, maar ook aantekeningen voor bijvoorbeeld het kolven. 

Luiertas Petunia Pickle Bottom Zwart

  • €169,95
  • Excl. BTW: €140,45

Tags: luiertas, verzorging, tas, baby