Kwijlslab Elodie Details Wit

Deze witte kwijlslab van Elodie Details is een handige slab om het gezever bij doorkomende tandjes op te vangen. Maar ook  een Fashionable slab om jouw baby’s kleding te beschermen of om je baby’s outfit mee af te stylen. Gebruik jouw Elodie Details slab als opvangdoekje wanneer je baby veel zevert/ kwijlt vanwege zijn doorkomende tandjes. Zo houd je niet alleen zijn kleertjes droog maar voorkom je ook huidirritatie in de vorm van smetplekken.

Smetplekken ontstaan doordat de huid van je baby niet goed droog is gemaakt na zijn badje, wanneer hij spuugt of bijvoorbeeld door het kwijlen. Vooral voor het opvangen van overmatig zever is deze slab uit de Angel Lace collectie van Elodie Details een stijlvolle oplossing. Je baby kan dus gewoon lekker spelen zoals hij anders ook doet, maar dan in stijl! Tevens kan je de slab gebruiken als handig kruimelopvangdoekje. Zo voorkom je dat de kruimels van koekjes in de kleren van jouw baby verdwijnen.Deze slab is zo veelzijdig dat ze ook als Fashionable baby sjaaltje kunnen worden gedragen.

De slab is van een heerlijke zachte en goed absorberend katoen gemaakt wat voor extra veel draagcomfort zorgt voor jouw baby. Deze mooie Elodie Details kwijlslab maak je eenvoudig dicht aan de achterzijde met een drukknoop. Het voordeel van drukknopen is, dat de kwaliteit van de sluiting nooit verloren gaat zoals het geval is bij klittenbandsluitingen.


Pluspunten van de veelzijdige Witte Angel Lace kwijlslab zijn:

* hip baby sjaaltje en slab in één;
* absorbeert goed;
* achterzijde is standaard wit;
* voorkomt huidirritatie;
* 100% stretch katoen;
* 2 verstelbare drukknopen voor de lengte;
* machine wasbaar;


Pluspunten van deze prachtige witte kwijlslab zijn:
* Kwijlslab (vanaf 3 maanden);
* in breedte verstelbaar door 2 drukknoopsluitingen;
* 100% biologisch katoen;
* machine wasbaar op 40 graden;
* kan in wasdroger;


CADEAUVERPAKKING
Pak de kwijlslab in, in een handige vlakke papieren zak van bijvoorbeeld Pimpelmees, Eef Lillemor of Margo Slingerland. Deze leuke cadeauverpakking kan je hier bekijken.

Kwijlslab Elodie Details Wit

  • €14,90
  • Excl. BTW: €12,31

Tags: kwijl, zever, slab, smetplek, bandana, wit