Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Slaaptrainer Zazu schaap Sam

Slaaptrainer (en nachtlampje!) schaap Sam leert kinderen op kindvriendelijke wijze klok lezen en vertelt hen precies wanneer het tijd is om te gaan slapen, ze nog even geduld moeten hebben of wanneer ze mogen opstaan.   Sam is het ideale hulpje om ouders net even dat beetje extra slaap te geven! Al geschikt vanaf 2,5 jaar of eerder.

Kleine kinderen hebben nog geen tijdsbesef en kunnen bovendien nog niet klok lezen. Kleuren, ogen open/ ogen dicht en geluiden begrijpen ze echter wel al vrij vroeg.


Hoe werkt slaaptrainer Sam
Stel de tijd in voor een bepaald tijdstip of voor een bepaald aantal minuten (middagslaapje). Vertel je kind vervolgens dat het bedtijd is en wijs daarbij naar Sam die zijn oogjes dicht heeft. Je kind moet net als Sam zijn oogjes sluiten en gaan slapen en mag ze pas weer open doen wanneer Sam zijn ogen opent.

Wanneer je kind eerder wakker wordt dan de door jou ingestelde tijd dan krijgt je kind een groen LCD-scherm te zien met 12 sterretjes. Dit betekent dat je kind nog een halfuur moet wachten. Leer je kind om in deze tijd een boek te gaan lezen of op zijn kamer te spelen en geef hem dan ook de benodigde spullen binnen handbereik. De sterretjes verdwijnen 1 voor 1 totdat het tijd is om op te staan en het LCD-scherm wit (lichtblauw) kleurt.

Sam als plaswekker
Je kan Sam ook gebruiken als plaswekker of als gewone wekker voor grotere kinderen doordat Sam ook geluid maakt. Het volume is regelbaar.

Doordat slaaptrainer Sam ook op batterijen werkt , kan Sam overal mee naar toe worden genomen. Handig voor tijdens de vakantie op logeerpartijtjes!


PRODUCT DEMONSTRATIE FILMPJE


Pluspunten van slaaptrainer schaap Sam:
- kindvriendelijke wekker;
- LCD-scherm verandert van kleur;
- Sam sluit/ opent ogen;
- Sam maakt geluid;
- analoog en digitaal beeldscherm;
- in te stellen voor een bepaald tijdstip (gewone wekker/ plaswekker);
- in te stellen na een aantal minuten (middagslaapje);
- nachtlampje met timer (5-15-30min continu);
- werkt op AC/DC adaptor (wordt meegeleverd);
- werkt op 4 AA batterijen (niet meegeleverd).

Slaaptrainer Zazu schaap Sam

  • Merk: Zazu
  • Model: Schaap Sam
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €39,95
  • Excl. BTW: €39,95