Kinderlampen

Kinderlampen
Weergegeven:
Sorteren op:

Nachtlampje Glo Boon

Met Nachtlampje Glo verjaag je alle monsters die onder het bed van je kindje zitten of in zijn kast. Glo is door zijn hippe vormgeving een echt design nachtlampje dat in elk kinderkamer interieur past. Deze strakke stijlvolle lamp kan natuurlijk o..

€99,00 Excl. BTW: €99,00

Nachtlampje Nomade Giraf paars

Pabobo heeft voor kleine avonturiers een handig portable nachtlampje met giraf print ontworpen: nachtlampje Nomade Giraf. Dit led nachtlampje zorgt voor licht in het donker wanneer jouw kleine dit nodig heeft. Tot wel 70uur!Nachtlampje Nomade..

€27,95 Excl. BTW: €27,95

Nachtlampje Savanoo Leeuw

De  blauwe Savanoo Leeuw van Pabobo is een speelkameraadje en nachtlampje in één handig draag ontwerp. De ledverlichting maakt deze stoere leeuw ook nog eens energiezuinig!Nachtlampje Lumilove Savanoo bestaat uit een oplaadstation en de ..

€34,95 Excl. BTW: €34,95

Nachtlampje Zazu Uil Lou Grijs

Is jouw kindje bang in het donker en wil hij niet in het donker slapen? Nachtlampje Lou van Zazu is de oplossing!Lou is eigenlijk twee lampen in 1 doordat zowel Lou (de Grijze uil) als de “tak” waar hij op zit, is verlicht. Beide zijn afzonde..

€39,95 Excl. BTW: €39,95

Nachtlampje Zazu Uil Lou Roze

Wil je kind niet in het donker slapen maar wil jij dat je kind dat wel doet? Nachtuiltje Lou van Zazu is de oplossing!Lou is eigenlijk twee lampen in 1 doordat zowel Lou (de Roze uil) als de “tak” waar hij op zit, is verlicht. Beide zijn afzo..

€39,95 Excl. BTW: €39,95

Nachtlampje Zebra Zack | Tuimellamp

Super leuk tuimel nachtlampje van Zazu! Stoere Zebra Zack houdt jouw kindje veilig in het donker. Met deze knuffel en nachtlamp in één zal jouw kindje zich een stuk prettiger voelen. Je kindje is nu immers niet meer alleen in het donker. Shop dit ..

€26,90 Excl. BTW: €26,90

Slaaptrainer Zazu pinguin Pam

Nachtlampje, slaaptrainer en speaker in 1 prachtige pinguin. Dat is Pam. Doordat Pam multifunctioneel is, kan dit artikel al vanaf de geboorte worden gebruikt. Gebruik Pam als nachtlampje voor je baby, als slaaptrainer voor je peuter en/ of als dr..

€39,95 Excl. BTW: €39,95

Slaaptrainer Zazu schaap Sam

Slaaptrainer (en nachtlampje!) schaap Sam leert kinderen op kindvriendelijke wijze klok lezen en vertelt hen precies wanneer het tijd is om te gaan slapen, ze nog even geduld moeten hebben of wanneer ze mogen opstaan.   Sam is het ideale..

€39,95 Excl. BTW: €39,95