Hydrofiele doek ED Zwart wit

Hydrofiele doeken zijn een musthave voor de babyuitzet en kunnen multifunctioneel worden ingezet voor moeder en baby. Zo gebruik je de hippe hydrofiele doeken set uit de Graphic Devotion collectie van Elodie Details bijvoorbeeld als stylish 'hoesje' voor je aankleedkussen. De hydrofiele doeken van Elodie Details zijn gemaakt van bamboekatoen en op een speciale manier geweven waardoor de doeken niet alleen super zacht zijn maar ook oersterk. Bovendien worden ze naarmate je ze meer gebruikt en dus meer wast steeds zachter! De set bestaat uit 1 hydrofiele doek in Graphic look en 1 witte hydrofiele doek.

Hydrofiele doeken hebben een sterk absorberende eigenschap wat betekent dat ze uitermate geschikt zijn als handdoek voor de tere huid van je kindje. Zo maak je je kindje met een lekker zachte hydrofiele doek goed droog. Daarbij zijn hydrofiele doeken een stuk dunner dan gewone doeken waardoor je ook goed tussen de huidplooien van je kindje het overgebleven badwater kunt opnemen. Met een goed afgedroogde huid voorkom je pijnlijke smetplekken. Bovendien zijn de hydrofiele doeken van Elodie Details gemaakt van bamboekatoen en op een speciale manier geweven waardoor de doeken niet alleen super zacht zijn maar ook oersterk. Daarbij worden ze naarmate je ze meer gebruikt en dus meer wast steeds zachter!

De hydrofiele Graphic Devotion doeken van Elode Details kun je ook als afscherming tijdens de borstvoeding gebruiken of als bescherming tijdens zomersedagen tegen wind en zon. Gebruik de hydrofiele doek als luchtig dekentje, schouderslab bij het maken van een boertje of als hoofdkussentje. 

Bijzondere kenmerken van Hydrofiele Doek Zwart Wit zijn:

* verpakking bestaat uit 2 extra hydrofiele doeken;
* 1 x effen wit + 1 x graphic look;
* puur bamboe katoen (duurzaam/sterk);
* zacht en comfortabel voor de gevoelige babyhuid;
* super absorberend;
* ademend en luchtdoorlatende hydrofiele luiers (voorkomt oververhitting);
* zorgt voor warmte en koelte;
* stof wordt nog zachter naarmate je het meer wast;
* afmeting: 80cm x 80cm;

LET OP: DE ZWARTE ELEMENTEN HEBBEN EEN WAT VALE VINTAGE LOOK ZOALS OP DE SFEER AFBEELDING TE ZIEN IS.

Hydrofiele doek ED Zwart wit

  • €39,90
  • Excl. BTW: €32,98

Tags: hydrofiel, doek, luier, tetra, wikkel, inbakeren